Arriba l’hora de la veritat

Ja és aquí. La cita més important del CTT Olot en els quaranta anys d’història que porta el club. El que s’ha anhelat durant tota la temporada es pot fer efectiu aquest proper cap de setmana. El CTT Olot Gabinet Permar es jugarà l’ascens a la màxima categoria del tenis taula estatal a casa, a la pista del pavelló d’esports de la ciutat d’Olot. Aquest proper dissabte, jugadors, entrenadors, junta directiva, aficionats i aficionades i la resta d’amants d’aquest esport sabran si, finalment, el somni de l’Olot de competir a la Superdivisió d’Honor de tenis taula es fa realitat. Si bé és cert que la fase durarà tot el cap de setmana, el dissabte se sabrà quins dos equips hauran aconseguit la superfita i el diumenge, quin d’aquests dos s’haurà proclamat campió de la Divisió d’Honor.

Però això no és tot, el CTT Olot EIO, que ha aconseguit el primer lloc en la classificació del seu grup a la fase regular, també es jugarà l’ascens a la Divisió d’Honor a casa i tindrà dues oportunitats. Una victòria en el primer enfrontament, que serà dissabte, ja asseguraria l’ascens. En cas de derrota, l’equip garrotxí tindria una segona oportunitat el diumenge. Així doncs, aconseguint una victòria en algun d’aquests enfrontaments –i sempre i quant el primer equip també assoleixi l’ascens- el CTT Olot EIO seria nou equip de la categoria de plata estatal.

A més, la pista del pavelló olotí també acollirà la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Femenina, això sí, sense la participació olotina. En resum, tres fases d’ascens. Dues a les màximes categories masculines i una a la segona femenina. Veniu a donar suport!

Preferent i Primera Provincial, una de freda i una de calenta

El CTT Olot de Preferent Provincial ha disputat l’anada de les semifinals pel títol a la pista del CTT Ripoll, un equip que tot i havent quedat en tercera posició de la fase regular, és un ferm candidat al títol. El resultat ha estat desfavorable per l’equip garrotxí, que ha perdut per un ajustat 3 a 2 i haurà de suar de valent per remuntar l’eliminatòria a casa el proper divendres a les 9 del vespre. Víctor Flores(1), Ferran Arbusà(1) i Andreu Bravo s’han vist superats per un equip que compta amb un dels jugadors més en forma de la categoria.

A Primera Provincial, en canvi, en la lluita per la permanència, el CTT Olot ha aconseguit una còmode victòria davant el TT Tramuntana per 5 a 0 en el partit d’anada de les semifinals pel novè lloc. Sahil Singh(2), Nico Moliné(1,5) i Joel Fernández(1,5) han demostrat la seva superioritat i tenen peu i mig a la final per aquesta novena posició a la classificació.

Feu un comentari