El CTT Olot busca el bronze a Preferent

El títol de Preferent es resisteix un any més al club, després que l’equip hagi sortit derrotat dels dos enfrontaments de semifinals davant el CTT Ripoll. El primer encontre, a la pista del Ripoll, es va acabar amb un 3 a 2 a favor dels locals amb l’alineació olotina formada per Víctor Flores (1), Ferran Arbusà(1) i Andreu Bravo. En el segon enfrontament disputat a la pista del CTT Olot, el resultat va ser el mateix a favor dels visitants, i la tripleta olotina va estar formada pels mateixos jugadors: Flores(2), Arbusà i Bravo. Així doncs, un resultat total de 6 a 4 ha deixat l’equip fora de la final de la màxima categoria provincial. En la disputa pel tercer i quart lloc, el CTT Olot s’ha desplaçat per jugar el primer encontre a la pista del TT Cassà, on n’ha extret una victòria per 3 a 2 amb Flores(1), Arbusà i Bravo(2). Aquest divendres se sabrà, finalment, si els garrotxins pujaran al podi aconseguint la medalla de bronze del campionat.

Pel que fa a Primera Provincial, el CTT Olot es va desfer del TT Tramuntana per un resultat total de 10 a 0 a les semifinals del play-off per la permanència amb dues alineacions formades per: Nico Moliné, Sahil Singh, Joel Fernández i Jaume Casals. Aquesta jornada, però, l’equip no ha pogut aconseguir la victòria en el primer enfrontament davant el TT Torroella per 3 a 2. Moliné, Casals(1) i Fernández(1) no han pogut fer més i el CTT Olot haurà de remuntar aquest resultat advers en el darrer enfrontament de la lliga.

Tres parelles olotines participen a l’Open de dobles gironí

El campionat ha agrupat 11 parelles que s’han dividit en dos grups. La parella formada per Miquel Berbel i Oriol Juvinyà han quedat en cinquena posició del grup i, al quadre final, s’han quedat amb la desena posició. Steffan Racolciuc i Aniol Masoliver s’han classificar com a quarts de grup i, finalment, han aconseguit la setena posició. Finalment, en Narcís Planas i en Julià Vilà, amb la cinquena posició de grups, han accedit al quadre final i han quedat novens.

Diogo Pinho i Jordi Tor, plates en el Torneig Ciutat de Girona Absolut i Veterà

Aquest cap de setmana també s’ha disputat el VI Open Internacional Ciutat de Girona i hi ha hagut participació olotina per part de Jordi Tor, que ha quedat en la segona posició de la categoria Veterans; i Diogo Pinho, el jugador del primer equip que ha aconseguit també la segona posició en la categoria Absoluta. Nico Moliné, a la categoria Aleví i Andreu Bravo, a l’Absolut, no han pogut passar de la fase de grups.

Ferran Paredes campió individual i per equips del Circuit Promeses

El jugador del CTT Olot, Ferran Paredes, ha disputat aquest cap de setmana una nova prova del circuit promeses on ha quedat campió en la prova per equips amb el seu company del CN Sabadell, Aniol Font. A la prova individual en categoria Juvenil, Paredes també ha assolit la posició més alta del podi després de liderar el seu grup i guanyar les semifinals i la final del quadre eliminatori.

Feu un comentari