I per acabar, un 6 de 6. Campions de grup a DH, PDM I SDM. Meritòria quarta posició a TDM i avançant a pas ferm cap a la final de Preferent

Darrera jornada de les fases regulars de les lligues nacionals on el CTT Olot ha aconseguit la victòria en tots els quatre partits i certifica la primera posició a la primera i a la segona nacionals.

A la Divisió d’Honor, la victòria davant el Sosmatic Badalona no té cap efecte per la classificació del CTT Olot Gabinet Permar, que ja era matemàticament campió del seu grup des de feia unes jornades, però sí per preparar els palistes per la cita amb el play-off d’ascens a la màxima categoria del tenis taula estatal els propers 20 i 21 de maig. Diogo Pinho, Marc Caymel i Arnau Pons no han donat cap opció al rival i s’han endut l’enfrontament amb un clar 6 a 0.

A la Primera Divisió, la importantíssima victòria aconseguida la jornada anterior davant el rival directe del CTT Olot EIO a la classificació ha acabat de donar els seus fruits després de que aquesta jornada també s’hagi aconseguit la victòria a la pista del CETT Esparreguera per acabar la fase regular de la lliga assolint l’objectiu de quedar campió del grup. El resultat ha estat d’1 a 5 amb una alineació formada per Arnau Roca(2), Jordi Dot(2), Òscar Gallego(1) i Roman Natyna. Ara els olotins partiran amb avantatge a la fase d’ascens que se celebrarà en les mateixes dates que la de Divisió d’Honor.

A Segona Divisió, si bé la setmana anterior ja celebràvem per error el campionat des d’aquestes línies, el fet és que encara no estava de cap manera assegurat. Si el CTT Olot Transports Escapa no aconseguia la victòria en aquesta jornada el títol es podia escapar, ja que hi havia fins a dos equips amb una victòria menys, però l’average amb els olotins a favor. Finalment, però, l’Olot ha aconseguit el triomf davant el CPP Igualada per un clar 6 a 0 i ha quedat, ara sí, campió del seu grup. Sergi Bahí, Ferran Paredes i Oriol Puigmal no s’han deixat vèncer ni un sol onze fent una demostració del perquè encapçalen la classificació d’aquest grup.

A Tercera Divisió, el CTT Olot Faibo també acaba la lliga amb una victòria davant el líder i campió matemàtic, el TT Tramuntana, per 4 a 2 amb l’alineació formada pels palistes Edu Coba(1), Joan Toledo(1) i Jordi Tor(2). L’equip, encara que no ha pogut avançar fins a les posicions de play-off d’ascens, tanca la temporada amb un molt bon balanç i acabant en un meritori quart lloc.

L’equip de Preferent territorial ha aconseguit el seu bitllet cap a les semifinals de la categoria en vèncer el CTT Vilablareix A per un doble 4 a 1 als quarts de final. Ferran Arbusà(2), Andreu Bravo(0,5) i Víctor Flores(1,5) han donat poques opcions al seu rival i ara s’enfrontaran al CTT Ripoll a les semifinals a doble partit.

Finalment, a la Primera territorial, el CTT Olot també ha aconseguit la victòria als quarts de final del play-off de permanència en guanyar al CER L’Escala per un 3 a 2 que, juntament amb el 2 a 3 aconseguit en el partit d’anada, permet als olotins accedir a la fase de semifinals. Els palistes que ho han fet possible han estat Nico Moliné, Jaume Casals(1,5) i Joel Hernández(1,5).

Feu un comentari