El CTT Olot és de SÚPER!

Objectius assolits! El CTT Olot Gabinet Permar ha aconseguit l’ascens a la màxima categoria estatal de tenis taula, la Superdivisió d’Honor i el CTT Olot EIO l’ascens a la Divisió d’Honor permetent així també l’accés del CTT Olot Transports Escapa a la Primera Divisió estatal.

El pavelló poliesportiu d’Olot es va omplir de gom a gom el dissabte per animar els equips olotins en una jornada per a la història. Als voltants d’un quart de vuit del vespre, Diogo Pinho aconseguia el darrer punt que certificava l’ascens del primer equip a la Superdivisió d’Honor. La trajectòria de l’equip havia estat impecable durant tota la lliga, cedint només una victòria als equips rivals i, durant la fase d’ascens, va continuar sent així. El matí de dissabte, el CTT Olot Gabinet Permar es va desfer del TT Vic amb un clar 4 a 0 amb punts de Diogo Pinho(2), Arnau Pons(1) i Marc Caymel(1). Finalment, dissabte a la tarda i després de conèixer que el rival no seria el temut Linares, la tripleta olotina es va desfer sense cap mena de mirament del ETM Marques de Santillana amb un altre 4 a 0 i punts de Diogo Pinho(2), Marc Caymel(1) i Arnau Pons(1). Amb aquest triomf, ja s’havia assolit l’objectiu, però quedava un darrer enfrontament per decidir el campió de la categoria de plata del tenis taula estatal. La cita va ser diumenge i els olotins van ser derrotats pel CTM Alicante per 4 a 1. El punt el va fer Diogo Pinho.

El mateix dissabte, pocs minuts després de certificar l’objectiu principal de la temporada, el CTT Olot EIO també va aconseguir un merescut ascens desfent-se del seu únic rival de la jornada, el CN Helios per 4 a 1 amb punts de d’Adrià Pommier (2), Jordi Dot(1) i Arnau Roca(1). Aquesta victòria, significava per una banda l’ascens del segon equip, però també del tercer que, havent quedat campió del seu grup, tenia dret a ascendir de manera automàtica si els dos primers equips assolien els seus objectius. En definitiva, van ser unes fases d’ascens per emmarcar i que han escrit unes línies per no oblidar en la història del CTT Olot. Un triple ascens històric a les màximes categories estatals coincidint amb el seu 40è aniversari.

Feu un comentari