Andreu Bravo i Ferran Arbusà, segons per equips a les Finals Territorials de categoria Preferent

Sis palistes del CTT Olot, dividits en tres equips s’han desplaçat fins al pavelló de Vilablareix per disputar les finals territorials de Girona en les categories Infantil, Preferent i Nacional.

L’actuació més destacada l’ha protagonitzat l’equip format per Ferran Arbusà i Andreu Bravo, aconseguint la medalla de plata del campionat cedint només davant el que campió, el CTT Ripoll, tant a la fase de grups, on han quedat en segona posició, com a la final.

Oriol Puigmal i Roman Natyna també han fet una molt bona actuació a la categoria Nacional. Han aconseguit la segona posició al seu grup, però han perdut a les semifinals davant el TT Tramuntana.

Finalment, els benjamins Nico Moliné i Alejandro Aguilera, palista procedent del CN Sabadell i que farà equip amb el jugador de l’Olot als Campionats d’Espanya, han quedat en la segona posició del grup a la categoria infantil i, una vegada al quadre eliminatori, han estat derrotats a les semifinals.

Feu un comentari