Finalitzen les Lligues Provincials amb un bronze a Preferent i una desena posició a Primera

Aquesta cap de setmana s’ha disputat la darrera ronda dels play-offs tant d’ascens com de permanència tancant així les lligues provincials. El CTT Olot de Preferent ha aconseguit pujar al podi en tercera posició després d’imposar-se de nou al TT Cassà “B” per 3 a 2 i guanyar en el global de l’eliminatòria amb un resultat total de 6 a 4. L’alineació ha estat formada per Víctor Flores (2), Ferran Arbusà (1) i Joel Hernández. A Primera, no s’ha pogut aconseguir la victòria a la final de la fase de permanència i s’ha cedit davant el TT Torroella per 1 a 4 i un total en l’eliminatòria d’3 a 6. La tripleta olotina ha estat formada per Sahil Singh, Nico Moliné (1) i Jaume Casals. Amb aquest resultat, el CTT Olot se situa en una desena posició i segurament disputarà la segona provincial la temporada vinent.

Ferran Arbusà, segon al Top Girona en la categoria Preferent

El jove jugador del CTT Olot ha disputat aquest cap de setmana el Top-8 gironí en la categoria de Preferent. No ha aconseguit encapçalar la classificació per ben poc, ja que ha estat derrotat pel líder, amb qui ha empatat a victòries, en un enfrontament molt igualat que podia haver-se decantat per l’olotí. Amb sis victòries i la mencionada derrota, Arbusà finalment ha quedat segon.

Per la seva banda, Roman Natyna ha disputat la prova Sènior del campionat i ha quedat en quarta posició després de guanyar quatre dels set partits. Finalment, Nico Moliné, jugador en edat benjamina, ha disputat el Top aleví i ha quedat en cinquena posició guanyant tres dels set enfrontaments.

Participació olotina al campionat de Catalunya Absolut i Paralímpic

Pel que fa la categoria absolut masculí, Arnau Pons, fent parella amb Joan Masip, han estat els campions de la prova després de desfer-se a la gran final d’Oriol Monzó i Ivan Martinez, ambdós del CTT Mollerussa. Als dobles mixtes, Pons i la seva companya, Jana Riera, han estat eliminats a quarts de final. En la categoria individual, el jugador del CTT Olot ha acabat perdent a vuitens de final davant Eric Cintas del CETT Esparreguera.

En la categoria individual adaptat, el jove jugador del CTT Olot, Ferran Paredes, ha aconseguit pujar al podi i guanyar la medalla d’Or.

En la categoria de dobles, juntament amb Albert Vladimir del CTT Castellgalí, ha aconseguit la segona posició en perdre a la final davant Maria Migueles i Jordi Dinares.

Arnau Pons participa al tercer Spain Masters

El jugador del primer equip del CTT Olot va participar la setmana passada al III Spain Masters de la temporada i no va aconseguir passar la primera ronda. En un grup de sis, Pons només va poder vèncer a 2 dels seus oponents i va acabar en cinquena posició sense dret d’accés a cap dels quadres finals.

Feu un comentari