El CTT Olot tanca el primer fitxatge i anuncia l’entrenador per l’equip de Superdivisió

Ha arribat el primer reforç per l’equip de Superdivisió, el internacional portuguès Diogo Martins Silva fitxa pel Club olotí. Es compromet per aquesta temporada i compaginarà la lliga espanyola amb la de Portugal, on milita des de fa dues temporades al Sporting CP.

Diogo Miguel Martins Silva, va dividir la seva formació entre el CD Marco i l’AR Novelense, però va ser al GD Toledos on va passar la major part de la seva carrera. A l’illa de Pico, a les Açores, va guanyar preponderància i va guanyar diversos títols nacionals. Internacional per Portugal, va guanyar un Campionat Iberoamericà per a la selecció i fins i tot va jugar unes quantes temporades a França, sempre sense sortir de Toledos.

Fa unes temporades va juga a la Superdivisió espanyola amb el Vinicios gallec. Les dues últimes temporades ha jugat a l’Sporting CP amb la intenció de guanyar més títols, i bé que ho ha aconseguit, guanyant un Campionat Nacional de 1a Divisió, una Copa de Portugal i dues Supercopes.

Aquesta temporada 22-23 ha reforçat al Vic Tenis de Taula a Divisió d’Honor, jugant cinc jornades i aconseguint un 100% de victòries en els deu enfrontaments disputats.

Clubs en els que ha militat: 2007/2008: Marco CD;2008-2010: AR Novelense; 2010-2021: GD Toledos; Des del 2021: SPORTING CP

Premis

4 Supercopa de Portugal (2008/09, 2014/15, 2021/22 i 2022/23, les dues últimes per SPORTING CP)

2 Copa de Portugal (2014/15 i 2021/22, l’última de l’SPORTING CP)

4 – Campionat Nacional de 1a Divisió (2012/13, 2013/14, 2014/15 i 2021/22, l’últim per SPORTING CP)

1 – Campionats Iberoamericans (2017)

2 – Copa de Portugal (2020/21 i 2021/22, l’última de l’SPORTING CP)

Esteve Homs assumeix la responsabilitat com entrenador de Superdivisió

En una nova estructura esportiva arrel de la marxa d’Oscar Gallego, el Club ha treballat de valent i ha creat una comissió esportiva, integrada pel nou entrenador de la resta dels equips, Oriol Puigmal, per Edu Coba i per Esteve Homs, amb la finalitat de donar un nou impuls a les noves fornades de joves jugadors.

Esteve Homs assumeix la responsabilitat com a entrenador de l’equip de Superdivisió. Ex-jugador de llarga trajectòria dins del CTT Olot i també fora. Tot un referent en aquest esport juntament amb el seu germà Jordi. Els dos van formar part d’una preselecció per les Olimpíades de Barcelona al 1992.

Com a entrenador aportarà tota la seva coneixença, rigor i vitalitat.

Feu un comentari