Els jugadors del CTT Olot mostren bon nivell a Zamora

El CTT Olot està disputant aquests dies els Campionats d’ Espanya a la localitat de Zamora. Hi son presents l’ equip benjamí, l’equip infantil i també hi competeix solament en la modalitat de individual i dobles de Sub-21 el palista Arnau Pons.

En la competició d’equips, el benjamí Nico Moliné ha fet equip amb el jugador del CN Sabadell, Alejandro Aguilera. Van quedar tercers de grup i ja no van tenir possibilitat d’accedir al quadre. En la competició individual, Nico Moliné va signar un meritori segon lloc amb dos victòries de tres enfrontaments. Va passar al quadre, on va guanyar el primer partit per 3-2 i va perdre en la següent ronda per 3-1.

En dobles van aconseguir passar la primera ronda. Tant el jugador olotí com el seu company d’equip van mostrar un bon nivell.

A la categoria de Infantils, l’equip estava format per Roman Natyna, Ferran Arbusà i Ferran Paredes, equip molt capacitat i que va mostrar la seva fortalesa, però la participació en aquests campionats en aquesta categoria era molt nombrosa i de molta qualitat. En equips van passar com a segons. Van perdre 3-1 davant el Cidade de Narón gallec i van guanyar per un doble 3-0 al Costa Azahara de la Comunitat Valenciana i al CTM San José andalús. Passaven per tant al quadre final. En la primera eliminatòria el CT Borges B no va ser rival i es van imposar per 3-0. En la següent eliminatòria el quadre va dictaminar que el rival fos el Leka Enea de Irún, equip que a la fi va ser-ne el campió. L’equip va demostrar caràcter i bon nivell, però el rival era massa difícil.

En individuals Roman Natyna es va classificar com a primer de grup, guanyant tres de tres, i Ferran Arbusà com a segon guanyant un de dos. Ferran Paredes accedia directe al quadre per rànquing.  Arbusà no va passar de la primera ronda. En el quadre, els enfrontaments són al millor de 7 sets, el que la fa la prova molt dura.  Roman va guanyar per un ajustat 4-3 al rival en primera ronda i no va superar la següent al perdre per 4-1 davant Francesc Carrera que ha arribat a la final. Ferran Paredes en la primera ronda en sortia guanyador per 4-1, però perdia molt ajustadament en la següent per 4-3.  

Ja en dobles Ferran Arbusà amb el vigatà Joaquim Portet van caure a primera ronda. La parella Natyna / Paredes va passar dues rondes.

Per últim destacar el bon campionat a Sub-21 d’ Arnau Pons, en una categoria duríssima on molts jugadors són de Superdivisió i fins i tot alguns competeixen a l’estranger. Arnau arribava amb totes les opcions a quarts de final, després de desfer-se per un ajustat 4-3 de Hèctor Saavedra de la Comunitat Valenciana i del madrileny Miguel Angel Pantoja, sots-campió juvenil, per 4-2. S’enfrontava a Alvaro Gainza. Començava avançant-se per 2-0, però es deixava empatar. Es tornava a posar per davant 3-2, i perdia els dos darrers partits per un ajustat 11-9.

En dobles juntament amb Albert Villardell, jugador que juga a l’estranger, han aconseguit un meritori tercer lloc. A semis els hi ha barrat el pas Juan Perez i Alvaro Gainza, convertint-se aquests amb la seva bestia negre.

Feu un comentari