Niagol Stoyanov nou jugador del CTT Olot

Segon reforç del CTT Olot pel seu equip de Superdivisió. Després de la incorporació de Diogo Martins Silva, arriba el segon fitxatge. Es tracta del jugador Niagol Stoyanov de 36 anys nascut a Sofia (Bulgària), però que a partir del 2007 es nacionalitza italià. Jugador habitual d’aquesta selecció en els campionats més importants com europeus i mundials. Precisament aquest any 2007 en el campionat d’Europa jugat a Belgrad va ser el primer jugador italià en arribar als quarts de final en individuals. En diferents Europeus ha aconseguit arribar a la ronda de 1/8 de final.  En el seu palmarès destaca ser guanyador dels Campionats italians els anys 2015,2016 i 2017.

Les temporades 2016-2017 i la següent va ser jugador de l’equip francès de Primera divisió AS Pontoise-Cergy TT. També es un habitual dels World Tours on ha obtingut victòries rellevants davant dels millor jugadors mundials.

Aquest any ha jugat el Campionat d’Europa a Malmoe (Suècia) arribant a la ronda de 1/8 de final on va caure davant Qiu D. de Alemanya, i també ha jugat el Mundial a Durban (Sudàfrica) on va caure a 1/32 davant Otcharov un dels millors jugadors europeus.

Jugador dretà bastant ofensiu, que aportarà la seva experiència i nivell per ajudar a assolir la fita de la permanència.

L’equip va agafant forma i segurament encara es tancaran una o dos incorporacions més. Aquests jugadors de primer nivell estan preparant la seva participació a les Olimpíades del proper 2024 a París i participen a molts Opens del World Tour i altres tornejos internacionals, pel que caldrà buscar la seva millor participació en els partits de la lliga.

Feu un comentari