Triple podi del CTT Olot al Campionat d’Espanya de Persones amb Discapacitat  Intel·lectual

Nou èxit del jugador Terrassenc del CTT Olot, Ferran Paredes, al Campionat d’ Espanya de Persones amb Discapacitat Intel·lectual, que s’ha jugat a la ciutat de Zamora.

Per Equips, el CTT Olot que formava amb l’esmentat Ferran Paredes i Vladimir Alert, palista de Castellgalí, en la fase de grups es van imposar 3-0 tant al Club Aluche de Madrid com al CTM Jerez. A les semifinals el resultat va estar més ajustat, però van aconseguir derrotar al Collado Mediano per 3-2 i a la final van guanyar al CN Sabadell per 3-1, aconseguint una merescuda medalla d’or al Campionat d’Espanya.

En la modalitat Individual, Paredes passava directament a quarts per rànquing on es desfeia d’Adrià Sánchez, de la Comunitat Valenciana, per 3-0. A semis guanyava per 3-1 al jugador madrileny Daniel Ramírez, però a la final va cedir per 3-0 davant el campió, Eduardo Cuesta del Collado Mediano de Madrid.

En la prova de Dobles, fent parella amb Vladimir Alert, es plantaven a la final on no van poder imposar-se al la parella Jordi Dinares del CN Sabadell i el granadí David Gil que van guanyar per un ajustadíssim 3-2 amb 11-9 al cinquè set.

Una medalla d’or i dues plates, un molt bon bagatge a Zamora !!

Feu un comentari