Tercer fitxatge per l’equip de Superdivisió del CTT Olot

El Club olotí ha tancat el tercer reforç per l’equip de Superdivisió. Es tracta de l’autèntica cirereta del pastís. L’ucraïnès Yaroslav Zhmudenko, millor palista del seu país i dins els 50 millors palistes del ranking mundial, s’incorpora al CTT Olot i amb molta probabilitat el veurem debutar el divendres 29 de Setembre a les 7 de la tarda al Pavelló d’Esports, en l’estrena de la Lliga davant l’Arteal de Santiago.

L’equip gallec, segon classificat la temporada passada, serà una primera prova important de com és la màxima categoria del tenis taula estatal.

Zhmudenko amb una dilatada carrera internacional, és el millor palista del seu país i habitual a tots el Protours i Contenders internacionals i l’avalen victòries davant els millor palistes.

L’entrenador Esteve Homs, en una recent entrevista a Olot TV en deia això:

Si està al nivell que creiem que està, pocs jugadors el podran guanyar. Un jugador versàtil, polivalent, amb un servei i una primera entrada espectacular. Penso que és el millor jugador de la categoria. Si tot va bé, tindrem la sort de poder gaudir d’un jugador d’aquest nivell al primer partit de lliga”.

Feu un comentari