Diogo Pinho cau a la final de l’Open Internacional de Vic

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 38a edició de l’Open Internacional de Tennis Taula de Vic amb la participació de 6 jugadors dels diferents equips del CTT Olot. Diogo Pinho, Arnau Pons i Jordi Dot han disputat la categoria absoluta, Jordi Tor la categoria de veterans i Nico Moliné i Aniol Hormigón han jugat l’open infantil.

L’actuació més destacada ha estat pel portuguès Diogo Pinho, que ha arribat a la final del campionat derrotant a Oriol Monzó a quarts de final i al seu company d’equip a les semifinals, Arnau Pons, que també s’havia desfet a quarts del palista Joan Masip. Malauradament, Pinho només ha pogut vèncer en el primer onze de la final a Konstantin Chernov, qui finalment ha aconseguit la medalla d’or del campionat. Per la seva banda, Jordi Dot ha quedat eliminat del quadre a setzens de final davant Manel Redondo i Jordi Tor ha arribat a les semifinals de la seva categoria, però ha estat derrotat per Josep Maillo. Pel que fa als infantils, Hormigón ha arribat fins a quarts de final del quadre infantil B i Moliné fins a vuitens.

Feu un comentari