Joan Masip, Campió del V Open Internacional Ciutat d’Olot

Un total de cent setanta-sis palistes inscrits han tingut una cita aquest darrer cap de setmana al pavelló poliesportiu Pla de Llacs d’Olot, on s’hi ha disputat la cinquena edició de l’Open Internacional Ciutat d’Olot. Un torneig de tenis taula que any rere any compta amb enfrontaments d’esportistes d’alt nivell que fan vibrar a un públic enamorat d’aquest meravellós esport. La cinquena edició d’un torneig que obre les portes a la temporada més il·lusionant per l’amfitrió, el Club Tennis Taula Olot.

Enguany, el palista del primer equip del club garrotxí, Diogo Pinho, no ha pogut revalidar el títol del darrer any en caure a les semifinals amb qui ha acabat sent el campió d’aquesta edició. Joan Masip, del CTT Borges, s’ha desfet del també jugador Olotí Arnau Pons a la final i ha aconseguit la seva primera medalla d’una prova que ha agrupat un total de cinquanta-vuit esportistes. En l’altra semifinal, Pons s’havia desfet d’Eric Cintas, del CETT Esparreguera. Finalment, els altres jugadors que han arribat a la ronda de quarts han estat els olotins Arnau Pons i Marc Caymel, Biel Rodríguez del TT Vic, i Rasheed Balogun, el palista que ha sorprès a tothom que l’ha vist jugar. Procedent de Nigèria, Balogun ja li havia posat les coses difícils a Arnau Pons a la fase de grups, s’ha desfet d’Oriol Monzó i d’Iker González a les eliminatòries i ha estat derrotat, finalment i de manera molt justa, per Pinho als ja mencionats quarts de final.

Pel que fa al quadre B de l’Open Absolut, que agrupa els tercers i quarts classificats de la fase de grups, el podi ha estat format per Pol Piera (1r) del CTT Barcelona, Eloi Ruiz (2n) del TT Cassà, David Ruescas (3r) del CTT Badalona i la jove jugadora Irina Gimeno (3a), del Vic TT.

Bernat Muntada del TT Tramuntana s’ha endut l’or de l’Open Català, que agrupa jugadors i jugadores que no hagin competit a les lligues de Segona Nacional o superiors la darrera temporada i que, enguany, han estat un total de seixanta-quatre. A la final, el jugador figuerenc ha derrotat a Ruixang Tang del CTT Borges. El podi l’han completat Gerard Romera del CTT Ripoll i Eduard Solsona del TT l’Hospitalet.

Pel que fa al quadre B, el belga Chriestoph Lietart n’ha estat el campió, derrotant a la final a Sergi Mohedano del CTT Ripoll, i els palistes que han quedat en tercera posició han estat David Velasco del TT Torelló i Daniel Pau Vega del CTT Ateneu.

Per acabar, l’Open Infantil ha acollit un total de cinquanta-quatre jugadors i jugadores i qui n’ha quedat campió ha estat Aniol Font del CN Sabadell, derrotant a la final al seu company d’equip Quim Barberà. En les terceres posicions hi han arribat Roc Núñez, del CN Mataró i Andreu Solé del CTT Borges.

El podi del B, ha quedat configurat per Pol Núñez del CTT Badalona al capdamunt, Hiram Sáez del CN Mataró en la segona posició, i Biel Coll del TT Girona i Gorka Neyra del CN Mataró en les terceres posicions.

El CTT Olot ha rebut nombroses felicitacions per l’acollida i l’organització, fet que agraeix i els esperona per preparar amb il·lusió la VI edició de l’Open Internacional de Ciutat d’Olot.

Feu un comentari