Set palistes del CTT Olot disputen la Primera Fase de l’Open Catalunya

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la primera fase de l’Open Catalunya i s’ha disputat a les localitats de Barcelona, Calella, Sabadell i Les Borges Blanques. Jordi Dot i Edgar Venegas han competit a la categoria estrella, la Sènior A; Aniol Hormigón i Roman Natyna a la Cadet A, Ferran Arbusà a la Cadet B, el jove reincorporat aquesta temporada Arashbir Singh a la Cadet C i Nico Moliné ho ha fet a la Infantil A.

A la prova Sènior, el fitxatge pel tercer equip olotí, Venegas, ha quedat eliminat a la ronda de quarts de final després de vèncer tots els seus enfrontaments a la fase de grups i quedar-ne en primera posició. Dot, en tan sols vèncer en un dels tres partits, ha quedat tercer i no ha pogut accedir al quadre eliminatori.

A les categories Cadet, Natyna i Hormigón (A) han quedat en tercera i quarta posició respectivament sense opció a passar a la següent ronda. Arbusà (B) ha arribat fins a quarts de final després de vèncer tots els seus cara a cara a la fase de grups. Finalment, Singh (C), que torna a competir després d’un any fora de la pista, ha aconseguit la medalla d’or cedint només un onze en tot el campionat davant l’altre finalista i serà a la categoria B a la següent fase de l’Open Català.

La sort no ha estat de cara per Moliné, ja que tot i realitzar un notable campionat i veure’s les cares a grups contra dos dels jugadors que han accedit a les semifinals i també de la quarta jugadora del rànquing estatal benjamí, ha perdut tots els seus partits per ajustats 2 jocs a 3 i no li ha estat possible avançar a l’eliminatòria.

I que comencin les Lligues!

Els sis equips del CTT Olot començaran les lligues regulars aquest proper cap de setmana. L’equip de Superdivisió d’Honor s’estrenarà a casa davant de l’Arteal Santiago el divendres 29 a les 19:00. Al grup 2 de la Divisió d’Honor, els garrotxins disputaran el seu primer enfrontament a la pista del CTT Els Amics de Terrassa el dissabte 30 a les 17:00. A Primera Divisió, el primer enfrontament del grup 3 serà a la pista olotina el dissabte a les 16:00 davant el Club Natació Sabadell. A la Tercera Divisió, l’Olot també s’estrenarà a casa el dissabte davant el Tennis Taula Cassà a les 16:00. Pel que fa als equips de Primera i Segona Provincial, resten a l’espera dels calendaris definitius que sortiran al llarg d’aquesta setmana.

Feu un comentari