Tot a punt per encetar la temporada més il·lusionant

El CTT Olot Gabinet Permar ja coneix el seu calendari i els seus rivals a la Superdivisió Masculina i ja té entre cella i cella l’objectiu de la temporada que no és cap altre que obtenir la permanència matemàtica com més aviat millor. El cos tècnic sap que no serà fàcil, ja que en ser la primera temporada a la màxima categoria estatal, els equips contrincants vindran a la capital garrotxina amb tota l’artilleria per endur-se els punts de la victòria cap a casa seva. És per això que s’ha hagut de treballar de valent per formar un equip amb un molt bon nivell de joc i capaç de plantar cara als rivals. Un equip que comptarà amb un total de 6 jugadors. Enguany, als ja habituals Arnau Pons i Diogo Pinho s’hi ha afegit Diogo Silva, jugador també portuguès que la temporada passada va jugar a DH amb el Vic TT gran part de la segona volta sense cedir en cap enfrontament; Marco Rech, el darrer fitxatge confirmat amb un molt bon servei i atac; i dos jugadors d’alt nivell mundial com són Niagol Stoyanov i Yaroslav Zhmudenko que, tot i jugar en diferents lligues europees, també defensaran els colors del CTT Olot aquesta temporada.

Així doncs, tot a punt per a l’esperat inici que serà el pròxim divendres 29 de setembre a les 19:00 a la sala del club davant el vigent subcampió de la categoria, l’Arteal Santiago.

Feu un comentari