Arriba la primera victòria a Super

El CTT Olot Gabinet Permar ha aconseguit la seva primera victòria a la màxima categoria del tennis taula estatal, després de desfer-se a casa del San Sebastian de los Reyes, amb un resultat de 4 a 1. El que ha estat el segon enfrontament d’aquesta temporada a la pista olotina, ha ofert al públic un desplegament de jocs d’alt nivell. Si bé ja s’havia pogut gaudir del palista Yaroslav Zhmudenko (2) en el primer enfrontament, en aquesta ocasió Niagol Stoyanov (2) també ha pogut demostrar la seva qualitat competitiva desfent-se dels seus dos adversaris per 3 a 0 i 3 a 1 respectivament. L’alineació l’ha completat Arnau Pons, jugador que ja cursa la segona temporada al club garrotxí. Amb aquesta victòria, l’equip se situa a mitja taula, concretament a la cinquena posició, amb tres punts dels sis possibles fins al moment.

Malauradament, no tot son bones notícies. Si bé relatem la primera victòria del primer equip amb molta il·lusió, també hem d’anunciar les primeres derrotes del segon i del tercer equip que sumades a la derrota del quart, emboiren una mica aquesta tercera jornada de les lligues de tennis taula.

A la Divisió d’Honor el CTT Olot EIO ha encaixat la primera derrota del curs a la pista del Sosmatic Badalona amb un ampli resultat de 5 a 1. Marc Caymel, Adrià Pommier (1) i Arnau Roca no han pogut endur-se els dos punts cap a casa i han cedit davant d’un equip que la passada temporada va quedar-se a les portes de disputar la fase d’ascens a categoria d’or estatal. Aquesta derrota fa recular el club olotí fins a la setena posició amb dues victòries i una derrota.

El CTT Olot Transports Escapa de la Primera Divisió ha rebut un dur correctiu a la pista del CTT La Bisbal, actualment líder del grup, amb un resultat de 6 a 0. Cal dir que l’enfrontament ha estat molt més ajustat del que el resultat reflecteix, ja que fins a quatre dels cara a cara s’han resolt 3 jocs a 2 a favor de l’equip local. La tripleta olotina que s’ha desplaçat a la capital empordanesa l’ha formada Oriol Puigmal, Edgar Venegas i Jordi Dot. Tot i la derrota, l’equip es manté a la part alta de la classificació, en la cinquena posició.

Finalment, el CTT Olot Faibo de la Tercera Divisió s’ha desplaçat a la pista del líder i quasi s’endú la victòria, però finalment l’enfrontament s’ha decantat cap a la banda local en el decisiu partit de dobles. Un equip molt jove format per Arashbir Singh (1), Ferran Arbusà i Roman Natyna (2) ha defensat els colors del CTT Olot i va agafant ritme per aconseguir l’objectiu de la salvació el més aviat possible.

Cinc palistes del CTT Olot disputen la Segona Fase de l’Open Catalunya

Les actuacions més destacades han estat les dels palistes de la categoria Cadet B que s’han desplaçat a les instal·lacions de Reina Elisenda de Barcelona. Arashbir Singh ha aconseguit la medalla d’or després de cedir en un sol enfrontament a la fase de grups i desfent-se a la final i amb un ajustat 3 a 2 del seu company d’equip Roman Natyna, qui havia quedat en primera posició del seu grup. Ferran Arbusà també havia quedat en primera posició del seu grup, però ha acabat cedint a quarts de final també per un ajustat 3 a 2. Singh i Natyna disputaran la categoria Cadet A en la propera fase de l’Open.

A la categoria Sènior A, Edgar Venegas no ha pogut passar de la fase de grups en quedar-ne en tercera posició.

Nico Moliné ha disputat el torneig a Calella a la categoria Aleví B i, després de quedar en primera posició del seu grup, ha estat eliminat del quadre a la fase de quarts de final, amb un ajustat 3 a 2 en contra.

Feu un comentari