El CTT Olot Gabinet Permar cedeix a la pista del campió

Mal balanç de derrotes i victòries en la quarta jornada de les lligues nacionals on només el quart equip, que competeix a la Tercera Divisió, ha aconseguit els dos punts.

El CTT Olot de Súper s’ha desplaçat a la pista del vigent campió de la categoria, el Real Cajasur Priego, amb un equip inèdit que ha permès debutar -i fins i tot puntuar- al jugador Diogo Pinho en aquesta temporada. El bon joc desplegat per l’equip local només ha permès als olotins endur-se un dels cinc cara a cara disputats i el resultat final de l’enfrontament ha estat de 4 a 1. L’alineació l’han completada Arnau Pons i Diogo Silva. Amb aquesta derrota, el CTT Olot Gabinet Permar es situa provisionalment a la sisena posició, a l’espera de la disputa de dos enfrontaments per donar per acabada la quarta jornada d’aquesta lliga.

A la Divisió d’Honor, el CTT Olot EIO ha encaixat la segona derrota consecutiva. Aquesta vegada ha estat a casa davant el Girbau Vic per un resultat de 2 a 4. Els osonencs, que ja l’any passat van acabar la lliga en la part alta de la classificació, han presentat una alineació que deixa clars els seus objectius. Dels jugadors locals, només ha pogut puntuar Marc Caymel (2) i l’alineació l’han completada Edgar Venegas i Arnau Roca. El CTT Olot EIO es situa actualment a la setena posició del grup 2 de la categoria amb dues victòries i dues derrotes.

El CTT Olot Transports Escapa de la Primera Divisió tampoc no ha aconseguit els dos punts de la victòria en haver estat derrotat per 2 a 4 en la visita a la pista olotina del CETT Esparreguera. Roman Natyna, Oriol Puigmal (1) i Jordi Dot (1) no han pogut fer massa res davant la superioritat visitant i ara mateix situen l’equip en la setena posició amb un balanç de dues victòries i dues derrotes.

Finalment, a la Tercera Divisió Nacional sí que hi ha hagut bones notícies i és que el CTT Olot Faibo ha aconseguit la victòria a casa davant el CTT Ripollet per 4 a 2. Ha estat un enfrontament on Arashbir Singh ha aconseguit els dos punts, Ferran Arbusà s’ha estrenat puntuant a la categoria gràcies a una important victòria en un dels seus enfrontaments i Edu Coba ha debutat a al categoria aconseguint també el seu primer triomf. Ara mateix l’equip és a mitja taula lluny de la zona de fase de permanència.

A les lligues provincials, l’equip de Primera ha aconseguit la victòria davant un rival directe per l’ascens, el TT Santa Cristina d’Aro “A”, amb un resultat d’1 a 5 i una alineació formada per Aniol Hormigón (2), Andreu Bravo (2) i Nico Moliné (1). L’equip lluita per mantenir-se a la part alta i aconseguir una plaça d’ascens a Preferent.

A segona, en canvi, l’Olot ha estat derrotat a la pista del TT Santa Cristina d’Aro per 5 a 1 amb l’alineació formada per Arnau Fernández, Sergi Hernández i Joel Hernández (1) i ara mateix és el cuer de la categoria.

Feu un comentari