El CTT Olot – Gabinet Permar no pot amb l’Universidad de Burgos

Primera derrota de la temporada a la màxima categoria del tennis taula estatal on el CTT Olot Gabinet Permar s’ha desplaçat a Burgos per disputar el seu enfrontament. No n’hi ha hagut prou amb els dos punts aconseguits per Yaroslav Zhmudenko i els locals s’han endut la victòria amb un resultat de 4 a 2. Diogo Silva, en el darrer cara a cara ha pogut forçar l’empat, però finalment la victòria se li ha escapat en un duel trepidant i ha acabat cedint per 3 jocs a 2. La tripleta olotina l’ha completat el palista català Arnau Pons. Amb aquesta derrota, el CTT Olot se situa en la part baixa de la classificació, amb un punt i empatat amb 5 equips més. El pròxim enfrontament serà el divendres vinent, a casa, davant el San Sebastian de los Reyes.

A la Divisió d’Honor, el CTT Olot EIO sembla que ha començat la fase regular de la lliga prement l’accelerador, ja que aquesta segona jornada s’ha endut la segona victòria davant el CTT Mollerussa amb un 4 a 2 al marcador. El partit s’ha disputat a la pista olotina amb una tripleta formada per Marc Caymel (2), Arnau Roca i Adrià Pommier (2), que ha fet valer la seva superioritat i que ja prepara el següent desplaçament a la pista del Sosmatic Badalona. Ara mateix, l’equip és a la segona posició de la classificació, empatat a punts amb el líder, el TT Tramuntana.

Un altre dels equips olotins que ha començat la lliga de manera impecable és el CTT Olot Transports Escapa de la Primera Divisió, que també s’ha endut la segona victòria a casa davant el CTT Barcelona amb un contundent 5 a 1 al marcador. En aquest cas, l’equip és també segon, però empatat a punts amb fins a 3 equips més. Els autors d’aquesta victòria han estat Edgar Venegas (1), Jordi Dot (2) i Oriol Puigmal (2). El següent partit serà el diumenge a la pista del CTT La Bisbal, equip també recentment ascendit i amb dues victòries i cap derrota en el que va de lliga.

A la Tercera Divisió, el CTT Olot Faibo ha aconseguit la primera victòria de la temporada a casa i davant el CTT Vilablareix. El resultat ha estat de 4 a 2 i els protagonistes han estat Jordi Tor (1), Arashbir Singh (1) i Roman Natyna (2). Amb aquesta victòria, els garrotxins se situen a la part mitja de la classificació esperant el següent enfrontament que serà a la pista del TT Tramuntana el pròxim dissabte.

Pel que fa a les lligues provincials, ambdós equips s’han enfrontat al CTT Vilablareix a la pista del pavelló d’Olot. El de Primera ha aconseguit una victòria per un ajustat 4 a 3 amb els palistes Víctor Flores (2,5), Andreu Bravo (0,5) i Nico Moliné (1); i el de Segona ha encaixat una derrota per 1 a 5 amb l’alineació formada per Arnau Fernández, Joel Hernández (1) i Sergi Hernández.

Feu un comentari