La victòria en el primer derbi català es queda a Olot!

El CTT Olot Gabinet Permar ha aconseguit el triomf en la visita del Borges Blanques al pavelló pla de llacs d’Olot en un enfrontament on el local Arnau Pons ha aconseguit el seu primer punt enguany a la categoria.

Malgrat els lleidatans no han aconseguit encara cap victòria en el que va de lliga, se sabia del cert que el partit d’aquesta jornada no seria fàcil i s’hauria de lluitar de valent per aconseguir, almenys, un punt dels dos que hi havia en joc. En el primer cara a cara, però, Diogo Pinho (1) s’ha desfet del català Marc Durant per 3 jocs a 0 i ha aconseguit l’importantíssim primer punt de l’encontre. Tot seguit, Yaroslav Zhmudenko (2) ha demostrat una vegada més el seu nivell enduent-se els seus dos cara a cara. Finalment, amb el marcador de 3 a 2 pels olotins, Arnau Pons (1) ha estat l’encarregat se segellar la victòria imposant-se al seu rival per 3 a 1 en un partit que de ben segur quedarà gravat en el seu record. Amb dues victòries, un empat i dues derrotes, el CTT Olot Gabinet Permar se situa en sisena posició de Súper, empatat a punts amb 3 equips més.

A la Divisió d’Honor, el CTT Olot EIO s’ha imposat a la pista del Calella en un enfrontament que no ha tingut massa història, ja que s’ha decantat pels olotins amb un resultat clar de 0 a 6. Adrià Pommier, Marc Caymel i Arnau Roca han fet valer la seva superioritat davant el cuer de la classificació. L’equip segueix en la setena posició, amb sis punts i empatat amb el cinquè i el sisè classificat.

El CTT Olot Transports Escapa de Primera Divisió ha encaixat la tercera derrota consecutiva a la pista del CTT Hospitalet amb un resultat de 4 a 2 pels locals. Oriol Puigmal, Edgar Venegas (1) i Jordi Dot (1) només han pogut puntuar sobre el tercer jugador de l’equip rival. Amb aquesta nova derrota, l’equip segueix en setena posició, però només a dos punts dels equips que estan en zona de fase de permanència.

A Tercera Divisió el CTT Olot Faibo ha aconseguit una important victòria davant un dels seus actuals rivals directes, l’Unió Esportiva Sant Cugat. El resultat ha estat un ampli 1 a 5 pels olotins que no reflecteix, però, la igualtat que hi ha hagut durant tot el partit. Si bé és cert que l’Olot ha pogut posar-se 0 a 3 per davant en el marcador, en cap cas el partit podia donar-se per guanyat. Una derrota d’Arashbir Singh (1) ha posat l’1 a 3 en el marcador i la por al cos als jugadors olotins, però finalment Jordi Tor (2) en primera instància i Joan Toledo (2) en segona, han acabat de decantar el marcador cap al bàndol garrotxí. Amb aquesta victòria l’equip se situa en quarta posició empatat a punts amb tres equips més i sense perdre de vista les posicions de fase d’ascens a la Segona Divisió.

Feu un comentari