Repartiment de punts en una jornada d’empats 

El CTT Olot Gabinet Permar de Superdivisió s’ha quedat a mig camí de la victòria en el seu debut a la màxima categoria del tennis taula estatal. Amb una sala plena de gom a gom, un públic entregat i amb un brillant Yaroslav Shmudenko, que ha aconseguit la victòria en els seus dos partits, l’equip olotí ha plantat cara al vigent subcampió de la categoria, l’Arteal Santiago i n’ha extret un empat a 3. Un resultat que s’ha repetit en quatre dels altres cinc enfrontaments de la primera jornada, de manera que l’equip garrotxí queda empatat a punts amb altres nou equips de la categoria. L’alineació l’han completada els palistes Diogo Silva, amb una victòria i una derrota, i Arnau Pons. 

A la Divisió d’Honor, el CTT Olot EIO s’ha desplaçat a Terrassa i ha aconseguit una important victòria in-extremis davant del CTT Els Amics, equip que també va aconseguir l’ascens a la categoria de plata a les fases disputades a la capital garrotxina. El resultat ha estat un ajustat 3 a 4 amb un enfrontament de dobles decisiu que s’ha hagut de remuntar i que finalment ha acabat 1 a 3 pels olotins. L’alineació en aquesta ocasió ha estat formada per Marc Caymel(1,5), Adrià Pommier(1) i Arnau Roca(1,5). 

El CTT Olot Transports Escapa ha començat la Primera Divisió impecable i, en la visita del Centre Natació Sabadell a la pista olotina, ha aconseguit la primera victòria de la temporada per un ample resultat de 6 a 0. Jordi Dot, Edgar Venegas i Oriol Puigmal han estat els protagonistes d’aquesta primera victòria que deixa l’equip líder del seu grup. 

A la Tercera Divisió, les coses no han anat del tot bé i el CTT Olot Faibo ha cedit els primers dos punts a casa davant un potent TT Cassà “A”. El resultat, una mica exagerat pel desenvolupament de l’enfrontament, ha estat d’1 a 5 i tot i la superioritat dels de La Selva els olotins ho han lluitat fins al final. L’alineació ha estat formada en aquest cas per Roman Natyna, Joan Toledo i Arashbir Singh(1), que ha estat substituït per Ferran Arbusà en el darrer cara a cara amb l’encontre ja decidit. 

A les lligues provincials una de freda i una de calenta. A la Primera Provincial, el CTT Olot s’ha desplaçat a la capital gironina per disputar el seu enfrontament davant el TT Girona Ciutat i extreure’n una ajustada victòria per 3 a 4. Els protagonistes han estat Nico Moliné, que s’ha hagut de retirar per molèsties al braç dret, Aniol Hormigón(2,5) i Andreu Bravo(1,5).

A Segona Provincial, el CTT Olot ha visitat la pista del CTT Ripoll i ha encaixat una dura derrota per 6 a 0 amb la tripleta formada per Joel Hernández, Sergi Hernández i Jaume Casals. 

Cinc palistes olotins participen a la Primera Fase de l’Open Girona 

En el nivell B, Julià Vilà ha disputat el quadre de consolació en quedar en quarta posició del seu grup, i ha arribat fins a les semifinals. Ferran Segundo, també quart de grup, ha estat derrotat als quarts de final de la consolació, de la mateixa manera que Miquel Berbel, que ha quedat eliminat a quarts pel seu company d’equip, Vilà. Finalment, Sergi Hernández no ha pogut guanyar cap dels seus enfrontaments i ha quedat cinquè del seu grup, fet que no li ha permès disputar cap dels quadres finals. 

Al nivell C, Steffan Racolciuc ha quedat en quarta posició del seu grup i no ha pogut disputar el quadre eliminatori final. 

Feu un comentari