Doble victòria a les Lligues Provincials

Els dos equips del CTT Olot que juguen a les categories provincials han aconseguit la victòria en els seus enfrontaments posposats de la jornada disputada el darrer cap de setmana d’octubre.

Per l’equip de primera, la victòria ha estat a casa davant el CTT Torroella per 4 a 2. Víctor Flores (2), Aniol Hormigón (2) i Nico Moliné han estat els encarregats de mantenir la bona ratxa de victòries de l’equip i situar-lo al capdavant de la classificació en solitari amb quatre victòries i cap derrota.

Pel que fa l’equip de segona, aquesta jornada s’ha aconseguit la primera victòria el que va de temporada amb un resultat que també ha estat de 4 a 2 a favor dels olotins. El triomf s’ha aconseguit en un enfrontament amb el CTT Blanes, un equip de mitja taula, i una tripleta formada per Joel Hernández (2), Sergi Hernández (1) i el jove debutant a la categoria Stefan Racolciuc (1).

Aniol Hormigón participa a la segona fase de l’Open Catalunya

El passat dimecres es va celebrar a les instal·lacions de Reina Elisenda la segona fase de l’Open Catalunya d’enguany en la categoria Infantil A on va participar el jove jugador del CTT Olot Aniol Hormigón. Malauradament i malgrat el seu bon joc, però, el jove jugador no va passar de la fase de grups en perdre els seus tres enfrontaments per 1 a 3.

Feu un comentari