Jornada amb mals resultats pels equips de Nacional del CTT Olot

Aquest cap de setmana el CTT Olot ha viscut una de les jornades més dures de les que es recorden recentment, ja que cap dels quatre equips que disputen lligues nacionals ha aconseguit la victòria en els seus respectius enfrontaments.

Començant pel primer equip, el CTT Olot Gabinet Permar, que es desplaçava fins a Irun per jugar el seu partit contra el Leka Enea, ha rebut un dur correctiu amb un resultat final de 4 a 0 pels locals. Diogo Silva, Diogo Pinho i Arnau Pons han acabat cedint tots els punts i ara l’equip és sisè a la taula classificatòria amb 7 punts, 3 victòries, 1 empat i 3 derrotes.

A la Divisió d’Honor, el CTT Olot EIO ha caigut a casa davant Les Borges, actual líder, en un enfrontament on només Marc Caymel ha pogut puntuar pels de La Garrotxa. El resultat final ha estat d’1 a 5 i l’alineació l’han completada el debutant enguany a la categoria Arasbhir Singh i Adrià Pommier. Aquesta setmana l’equip dormirà en una setena posició amb vuit punts, igual que cinc equips més, a quatre punts de la primera posició i també a quatre de la zona de perill.

El CTT Olot Transports Escapa de la Primera Divisió s’ha desplaçat a la pista del TT Tona, d’on tampoc no n’ha pogut sortir victoriós. Edgar Venegas(1), Jordi Dot i Oriol Puigmal han lluitat fins al final, però no han pogut trencar la mala ratxa de 4 derrotes que duia fins aleshores. L’equip viu un moment delicat, ja que es va acostant a la zona de perill amb només quatre punts dels catorze disputats fins ara.

A la Tercera Divisió tampoc no hi ha hagut sort. El CTT Olot Faibo ha estat derrotat a la pista del Sallent amb un resultat de 4 a 2, trencant així la bona ratxa de tres victòries seguides que havia aconseguit. L’alineació ha estat formada per Roman Natyna, Joan Toledo(1) i Ferran Arbusà(1). Malgrat la derrota, l’equip seguirà en la zona mig-alta de la classificació lluny de les posicions de fase de permanència.

Pel que fa a les lligues provincials, els equips del CTT Olot han perllongat la seva bona dinàmica amb dues victòries. El de Primera ho ha fet a casa davant el CTT Palafrugell A en un emocionant enfrontament que s’ha resolt als dobles. Víctor Flores(2,5), Aniol Hormigón(1) i Nico Moliné(1,5) han tirat endavant un partit que s’ha complicat quan el resultat era de 3 a 1 favorable als olotins. L’equip segueix liderant la classificació amb un ple de victòries.

A Segona el triomf ha estat també a casa davant el CTT Torroella A, un clar resultat de 6 a 0 i una alineació formada per Joel Hernández(2), Arnau Fernández(2) i Stefan Racolciuc(2). Amb aquesta nova victòria l’equip s’allunya encara més de les darreres posicions de la taula classificatòria.

Feu un comentari