Un gran CTT Olot aconsegueix la victòria davant del cuer

No ha estat fàcil. L’Alicante TM ha visitat la pista del CTT Olot Gabinet Permar com a cuer de grup, però ho ha fet reforçant les seves files amb Leonardo Mutti, un jugador d’alt nivell que ha aconseguit els seus dos primers punts en aquesta lliga a la pista garrotxina. Diogo Pinho ha estat l’encarregat d’obrir el marcador amb un 3 a 2 molt ajustat davant Marc Miró. Tot seguit, Yaroslav Zhmudenko ha posat el 2 a 0 al marcador general desfent-se d’Ibrahim Gündüz de manera còmode 3 jocs a 1. Arnau Pons no ha pogut encarrilar la victòria en perdre de manera molt ajustada per 2 a 3 en el seu cara a cara contra Leonardo Mutti. Zhmudenko, però, ha aconseguit la victòria contra Miró que garantia almenys un dels punts per l’equip olotí. Pinho, també de manera molt ajustada ha acabat cedint 2 a 3 davant Mutti i, finalment, Pons ha aconseguit el punt definitiu contra Gündüz en un cara a cara que ha reproduït l’emoció constant que hi ha hagut durant tot l’enfrontament. Un ajustat, però definitiu, 3 a 2 que ha fet decantar la balança definitivament cap a la banda olotina.

Amb aquesta victòria el CTT Olot descansa una setmana més en la comoditat de la sisena posició. En la propera jornada, que es disputarà el proper diumenge 3 de desembre, l’Olot es desplaçarà a la pista del Visit Pontevedra, un rival directe a la classificació.

Una derrota i dues victòries en les altres categories nacionals

El CTT Olot EIO no ha pogut aconseguir una nova victòria a la Divisió d’Honor en cedir a la pista del TT Cassà per un ajustat 4 a 3. Marc Caymel, Arnau Roca(2) i Adrià Pommier(1) han protagonitzat un duel molt igualat que s’ha decantat als dobles per l’equip local. Ara mateix els garrotxins es mantenen en la sisena posició, lluny de les posicions de perill.

A la Primera Divisió, el CTT Olot Transports Escapa ha trencat la mala dinàmica que duia als darrers partits i ha aconseguit la primera victòria després de cinc jornades de derrotes. Ha estat en la visita del Charlotte’s Grill Badalona i un clar resultat de 6 a 0 amb una alineació formada per Jordi Dot(2), Edgar Venegas(2) i Oriol Puigmal(2). L’equip segueix en setena posició, a només dos punts de les posicions de fase de permanència.

El CTT Olot Faibo segueix amb una bona dinàmica i ha derrotat al penúltim classificat, el Falcons Smatsa Agora Group amb un 4 a 2 final al marcador. Joan Toledo(2), Ferran Arbusà(1), Roman Natyna(1) i Arashbir Singh han dominat en tot moment el marcador i han fet valer la seva superioritat davant un equip que necessita punts per aspirar a la permanència a la categoria. Amb aquesta nova victòria, l’equip se situa en quarta posició a dues victòries de la tercera i empatat a punts amb el cinquè classificat.

Dues derrotes a provincial

Els dos equips del CTT Olot s’han desplaçat a La Bisbal d’Empordà per disputar els seus respectius enfrontaments i ambdós s’han saldat amb victòria local. A Primera, amb un resultat de 5 a 1 i una alineació formada per Aniol Hormigón(1), Andreu Bravo i Nico Moliné.

A Segona, amb un 4 a 2 i una alineació formada per Sergi Hernández, Joel Hernández(1) i Arnau Fernández(1). Pel que fa a l’equip de primera, es deixa el liderat en aquesta jornada, però cal tenir en compte que li falta un partit per disputar. Per altra banda, el de segona es manté entre la novena i l’onzena posició de la classificació.

Feu un comentari