Victòria del CTT Olot davant l’Alzira per consolidar-se als llocs de dalt de la taula de classificació

Tercera victòria del CTT Olot en el que va de Lliga, en aquesta ocasió per un contundent 4-0 davant l’Alzira, que consolida l’equip olotí en un meritori quart lloc de la classificació. El partit no va ser tan fàcil com el resultat faria pensar. El primer enfrontament va veure el debut de Marco Rech a la pista olotina, davant del jugador polonès Zandecki. A Rech li va costar entrar al partit, propi d’un debut i va perdre el primer set 11-6. El segon joc va ser clau pel desenvolupament de l’enfrontament i possiblement del partit. Va caure del jugador local per un ajustat 17-15, el que li va donar ales per imposar-se en els dos següents per 11-9. A continuació saltava a la pista Zhmudenko i haurem de començar a donar la raó als que deien que era un dels millor jugadors de la categoria. Es va imposar per 3-0 davant el jugador nacional del conjunt valencià Jose Carlos Guillot. El tercer enfrontament posava a la taula l’Arnau Pons i el jugador italià Jordy Piccolin, i aquí començava l’èpica del partit. Els dos primers jocs van ser pel jugador visitant per 11-6 el primer i per 13-11 el segon. Semblava que aquest resultat tan ajustat en contra podia minar la moral de l’Arnau, però just va ser al contrari i en el següent va jugar de manera excepcional, guanyant per 11-5. El quart set va tornar a ser molt ajustat i podia caure per qualsevol costat, però al final es va decantar pel local 16-14 i empat a dos. Arnau havia fet el més difícil, remuntar un 2-0 advers i quedava un cinquè set on podia passar de tot. Pons va demostrar que cada dia millora l’actuació precedent i es va imposar per 11-7, posant un clar 3-0 al marcador. A continuació Zhmudenko jugava davant el polonès Zandecki, i ens ha acostumat tant a la victòria que a ningú no li passava pel cap que es pogués escapar. L’ucraïnès és un autèntic rodet a la taula i va guanya per un clar 3-0 i jugant possiblement el seu millor partit amb la samarreta olotina. Aquesta victòria consolida l’equip en una sorprenent quarta posició a la classificació i es manté invicte a casa. Es important acumular victòries en aquesta primera volta. El proper partit és el desplaçament a Irún davant el Leka Enea. L’Olot jugarà amb Diogo Pinho, Diogo Silva i Arnau Pons.

El CTT Olot s’emporta el derbi a DHM

Partidàs en majúscules el viscut aquest passat diumenge al Pavelló olotí. Després de més de quatre hores de partit el CTTO s’imposava per 4-3 al TT Tramuntana. Va ser un partit d’enorme qualitat on els olotins es van sobreposar a dos avantatges dels empordanesos al marcador, 0-1 i 2-3, per acabar empatant el partit i emportant-se el doble en el cinquè set per 13-11. Més igualtat impossible. Van jugar Adrià Pommier (2’5), Marc Caymel (1’5) i Jordi Dot. Amb aquest resultat els olotins estan en una còmoda cinquena posició amb un balanç de 4 victòries i dos derrotes.

Derrota del Primera Nacional a casa davant l’Olesa (1-5). Van jugar Puigmal (1), Venegas i Natyna. L’equip es manté a mitja taula.

Clara victòria del CTT Olot a Tercera Nacional a casa davant el CN Sabadell (5-1). Jugaren Arashbir (2), Tor (2) i Arbusà (1).

A Segona Provincial, bona victòria del CTT Olot davant el Torroella “B” per 2-4. Jugaren Joel Hernàndez (2), Sergi Hernàndez (1) i Arnau Fernàndez (1).

Nou joves palistes del CTT Olot participen a l’Open Girona

Fins a nou palistes es van desplaçarà a Cassà de la Selva aquest passat dissabte per jugar el Segon Open Girona. A Benjamins nivell A, debutava Eric Rigat i va quedar quart de grup. A alevins nivell B, Oriol Juvinyà va arribar a semifinals del quadre de consolació i tres companys van quedar eliminats a la ronda de quarts de consolació, Ferran Segundo, Miquel Berbel i Sergi Hernàndez.

A Infantils nivell C, debutava Martí Espunya i va arribar a quarts de final de consolació. Stefan Racolciuc va quedar segon de grup i va arribar a quarts del quadre final. Per últim, a Cadet/Juvenil nivell D, Aniol Masoliver va quedar tercer i Roc Moron quart.

Feu un comentari