Dura derrota del CTT Olot a casa davant el Collado

Aquest cap de setmana s’ha disputat la desena jornada de la categoria d’or del tennis taula estatal, on el CTT Olot Gabinet Permar ha rebut la visita del club madrileny Collado Mediano TM. Un enfrontament que no es presentava fàcil davant la necessitat de l’equip visitant d’aconseguir resultats que l’allunyin de les posicions perilloses de la classificació. No hi ha hagut opció per l’Olot. Els madrilenys s’han posat per davant en el marcador des del primer moment, amb un duel inicial entre el local Marco Rech i Weidong Shi que s’ha endut el visitant per 3 jocs a 1. Diogo Silva just després i Arnau Pons en el tercer partit, tampoc no han pogut iniciar la remuntada i han cedit en els dos cara a cara. Amb un complicadíssim 0 a 3 al marcador, Rech ha acabat cedint el quart i definitiu punt pel visitant, que marxa de la capital garrotxina amb dos punts que li permeten mantenir-se fora de la zona de descens. El CTT Olot, per la seva banda, continua en la sisena posició amb nou punts, tres més que el primer equip que descendiria a la Divisió d’Honor.

El CTT Olot EIO de Divisió d’Honor s’ha desplaçat a Eivissa per disputar el seu enfrontament a la pista del Sant Jordi, líder actual de la categoria. L’enfrontament s’ha resolt amb un 5 a 1 a favor de l’equip local i tampoc no hi ha hagut opcions en cap moment d’aconseguir la victòria davant la potència d’un equip que pretén ser a la màxima categoria la temporada vinent. Adrià Pommier, Marc Caymel(1) i el jove palista Roman Natyna han estat els tres encarregats de defensar la samarreta olotina. Actualment, el CTT Olot és setè en un grup on tan sols hi ha dos punts de diferència entre el quart i el vuitè classificat.

A la Primera Divisió, el CTT Olot Transports Escapa se li ha escapat per la mínima un complicat partit a casa davant el líder del grup, el Centre Natació Mataró. Malauradament, després d’aconseguir l’empat en els enfrontaments individuals, el doble olotí no ha pogut aconseguir el punt definitiu i ha acabat cedint per un ajustat 1 a 3. Oriol Puigmal(1), Jordi Dot i Edgar Venegas(2) han tingut l’oportunitat de desplegar un alt nivell de joc i de demostrar que poden donar guerra a qualsevol equip de la categoria. Ara mateix, el CTT Olot es manté a la setena posició de la taula classificatòria.

Les bones notícies de la jornada arriben amb l’equip de la Tercera Divisió. El CTT Olot Faibo segueix en una molt bona dinàmica després de vèncer a casa al CTT Sant Quirze del Vallès amb un ampli resultat de 5 a 1 que no demostra la igualtat que hi ha hagut a la taula en tots els cara a cara. Quatre d’aquests cinc enfrontaments s’han resolt per 3 a 2 i cap d’ells ha estat fàcil per la tripleta olotina, formada per Ferran Arbusà(1), Joan Toledo(2) i Arashbir Singh(2). Amb aquesta nova victòria l’equip olotí escala fins a la tercera posició, empatat a punts amb els seus dos perseguidors.

Pel que fa a les lligues provincials, aquesta jornada només ha disputat el seu enfrontament l’equip de Primera. Ho ha fet a la pista del CTT Vilablareix “B” i ha aconseguit una còmode victòria per 1 a 5 amb la tripleta formada per Joel Hernández(1), Aniol Hormigón(2) i Andreu Bravo(2).

Set joves palistes del CTT Olot participen a la tercera prova de l’Open Gironí

En la categoria benjamina, Eric Rigat ha quedat cinquè del seu grup i no ha pogut passar al quadre eliminatori. En l’alevina, Sergi Hernández, Miquel Berbel, Julià Vilà i Oriol Juvinyà tampoc no han pogut passar de la fase de grups, però han disputat el quadre de consolació. Un quadre on el campió ha estat l’olotí Hernández, derrotant al seu company d’equip Juvinyà a la final i a Vilà a les semifinals. Finalment, a la categoria infantil Lluc Fornós i Martí Espunya tampoc no han passat de la fase de grups i a la consolació Espunya ha quedat en segona posició després de vèncer a Fornós a les semifinals.

Feu un comentari