Sis palistes del CTT Olot participen al torneig classificatori català

Durant aquest pont de la Puríssima s’han disputat a Bàscara les diferents categories del torneig classificatori català, que permet als millors jugadors i jugadores de cada comunitat autònoma assistir al torneig estatal que es disputarà a finals de febrer del 2024.

Nico Moliné i Aniol Hormigón van participar el dimecres a la categoria aleví masculí; Arashbir Singh, Roman Natyna i Ferran Arbusà ho van fer divendres a cadet masculí i, finalment, Edgar Venegas va participar a la sub-21 masculí el diumenge.

Començant pels més joves, Moliné i Hormigón van passar de la fase de grups, però van quedar eliminats del quadre a setzens i a vuitens respectivament. Hormigón va disputar les eliminatòries per definir les posicions del 9 al 16 i, finalment, va assolir l’onzena posició, fet que li permet ser el tercer reserva per assistir al torneig estatal.

Pel que fa als cadets, tots tres van poder passar de la fase de grups, però Arbusà va perdre la fase prèvia i tant Singh com Natyna van quedar fora del quadre a vuitens de final. En la definició de les posicions de la novena a la setzena, Singh i Natyna no van poder superar el primer cara a cara i, per tant, van quedar entre les posicions 13 i 16.

Finalment, Venegas va poder passar de la fase de grups i va arribar fins a quarts de final, fet que li permet, directament, quedar classificat pel torneig estatal.

Feu un comentari