Un emocionant duel contra el Pontevedra acaba amb derrota olotina

Aquesta cap de setmana el CTT Olot Gabinet Permar s’ha desplaçat a la pista del Visit Pontevedra per disputar el partit corresponent a la novena jornada de la Superdivisió Masculina. Després de gairebé 5 hores, els olotins han encaixat una derrota en un partit que, a part de llarg, ha estat dels més emocionants que s’han viscut fins ara. Diogo Pinho(1) i Diogo Silva(1) han aconseguit posar un 0 a 2 al marcador que deixava al CTT Olot a només una victòria d’aconseguir un valuós empat. Malauradament, ni ells mateixos ni Arnau Pons han pogut rematar la feina en uns quatre duels que han estat emocionants fins al final. Especialment emocionant ha estat el darrer, disputat entre Diogo Silva i Martin Bentancor, que s’ha resolt en el cinquè joc a favor del local després d’aixecar un 6 a 10 en contra.

El CTT Olot, doncs, a dos enfrontaments d’acabar la primera volta segueix en una còmode sisena posició i esperant la jornada del 15 de desembre on rebrà la visita del Collado, un equip actualment de la part baixa de la classificació.

Victòries a les altres categories nacionals

Després de dues derrotes a la Divisió d’Honor, el CTT Olot EIO ha aconseguit aquesta jornada una clara victòria davant el CETT Esparreguera per 5 a 1. Adrià Pommier(2), Arnau Roca(1) i Marc Caymel(2) han desplegat un molt bon joc que els ha permès aconseguir la victòria per la via ràpida després dels quatre primers cara a cara. Amb aquest nou triomf, l’equip se situa a la cinquena posició, només a 2 punts de les posicions de promoció a la categoria d’or del tenis taula estatal.

A la Primera Divisió, el CTT Olot Transports Escapa ha pogut quedar-se amb els dos punts d’una soferta victòria a la pista del CTT Torelló per 3 a 4. Amb un 3 a 3 al marcador general, el partit de dobles s’ha decantat a favor dels garrotxins amb un clar 0 a 3. Els encarregats de defensar els colors del CTT Olot han estat, en aquest cas, Edgar Venegas(1,5), Oriol Puigmal(2,5) i Víctor Flores. Aquesta nou triomf dona una mica més d’aire a l’equip, que es situa en una setena posició, a la part mitja de la classificació, però només a quatre punts de la zona de fase de permanència.

El CTT Olot Faibo de la tercera divisió ha guanyat a la pista del CTT Ripoll amb una remuntada èpica després de caure en els tres primers enfrontaments individuals. Amb un resultat momentani advers de 3 a 0, Edu Coba(1) ha iniciat la remuntada olotina i Jordi Tor(1,5) i Arashbir Singh(1,5) l’han culminat amb els seus dos respectius individuals i un partit de dobles que s’ha saldat amb un clar 3 a 0 pels garrotxins. Ara mateix l’equip és quart, a només dos punts de la tercera posició, ocupada pel Ripoll, i tan sols a quatre dels dos primers llocs que donen dret a la fase de promoció a la segona divisió.

Dues derrotes a provincial

Mals resultats pels equips de provincial en les seves respectives visites a la pista del Santa Cristina d’Aro. Ambdós equips han disputat el seu enfrontament contra el CTT Santa Cristina d’Aro “B” i han estat derrotats pel mateix resultat de 4 a 2. Pel que fa a l’equip de Primera, l’alineació ha estat formada per Andreu Bravo(1), Arnau Fernández i Nico Moliné(1) i ara mateix l’equip es situa en la part alta de la classificació, però fora de les posicions d’ascens a Preferent.

L’equip de Segona ha estat format per Stefan Racolciuc, Sergi Hernández i Joel Hernández(2) i amb aquesta derrota s’apropa a la part baixa de la taula.

Feu un comentari