Dos equips del CTT Olot amb bitllet pels Campionats de Catalunya per a joves

El passat divendres es van disputar a Calella les fases prèvies pels campionats de Catalunya per a Joves que es jugaran els dies 23, 24 i 25 de març del 2024 a Sabadell. L’equip aleví de l’Olot format per Nico Moliné, Aniol Hormigón i Sergi Hernández ja disposava de l’accés directe als campionats, però el cadet s’ho ha hagut de guanyar a les mencionades fases prèvies del passat divendres. En un grup de sis equips, la tripleta formada per Roman Natyna, Ferran Arbusà i Stefan Racolciuc ha aconseguit la segona posició en aconseguir la victòria tots els seus enfrontaments exceptuant el del Tramuntana Figueres, equip que ha quedat en la primera posició d’aquest grup. En els dies de la prova, l’equip cadet també comptarà amb el reforç del palista Arashbir Singh, que no ha tingut disponibilitat per disputar aquestes fases prèvies.

Feu un comentari