Els equips de Divisió d’Honor i Primera Nacional es retroben amb la victòria

Nova jornada de lligues de tennis taula per tots els equips del CTT Olot menys el de la categoria d’or, que disputarà el seu enfrontament aquest dimecres dia 31 de gener rebent la visita del Burgos, un dels equips candidats a guanyar la lliga.

A la Divisió d’Honor, el CTT Olot EIO ha visitat la pista del Girbau Vic TT i s’ha endut els punts de la victòria en un enfrontament que s’ha acabat resolent al partit de dobles amb un 3 a 4 general pels olotins. Arnau Roca(1), Marc Caymel(1,5) i Adrià Pommier(1,5) s’han repartit les victòries en els individuals aconseguint igualar el resultat i, finalment, la parella formada per Caymel i Pommier s’ha endut el triomf en el cara a cara definitiu. Malgrat aquesta victòria, l’equip olotí segueix a la part baixa de la classificació, a només dos punts del primer equip en zona de descens, el Terrassa, amb qui es veurà les cares a la pròxima jornada. Un partit important que no només pot donar una victòria importantíssima al CTT Olot, sinó que també pot fer decantar l’average a favor davant un competidor directe per la permanència.

El CTT Olot Transports Escapa de la Primera Divisió també agafa aire després d’una nova victòria a la pista del CTT Barcelona per 2 a 4 que el situa a la setena posició de la taula classificatòria, a sis punts del primer equip en zona de descens. Arashbir Singh(1), Jordi Dot(2) i Oriol Puigmal(1) han estat els encarregats d’aconseguir aquesta victòria que acosta l’equip una mica més a l’objectiu de la permanència a la categoria.

L’equip de Tercera Divisió, el CTT Olot Faibo, ha encadenat aquesta jornada la tercera derrota consecutiva que posa molt difícil l’accés a la zona de promoció a la Segona Divisió. Aquesta vegada, la derrota ha estat a la pista del CTT Vilablareix amb un resultat de 5 a 1 final al marcador i una alineació formada per Albert Gràcia, Ferran Arbusà(1) i Joan Toledo. Malgrat tot, l’objectiu de la temporada de mantenir-se a la categoria sembla assolit i l’equip se situa en la cinquena posició de la taula classificatòria.

A les lligues territorials, el CTT Olot de Primera entra en una nova bona dinàmica aconseguint la segona victòria consecutiva. Aquesta vegada ha estat a la pista del TT Cassà amb un resultat de 2 a 4 i una alineació formada per Andreu Bravo(1), Nico Moliné(1) i Víctor Flores(2). Ara mateix l’equip està a la part alta de la classificació, lluitant aferrissadament per aconseguir una de les dues places d’ascens a la Preferent gironina.

A Segona, l’equip ha estat derrotat a la pista del TT Cassà amb un resultat de 4 a 2 i una alineació formada per Stefan Racolciuc, Sergi Hernández i Joel Hernández(2).

Arnau Pons participa al Campionat Europeu Sub-21

Ho ha fet en les categories individual, dobles masculins i dobles mixtes. A la categoria individual, Pons no ha pogut passar de la fase de grups després d’un triple empat entre el segon, tercer i quart classificat. Pons ha estat derrotat per Tommaso Giovannetti i Andre Pierre Kases, però ha aconseguit la victòria en el cara a cara davant Filip Delincak per 3 a 1. Als dobles masculins, fent parella amb l’alemany Andre Bertelsmeier, han aconseguit passar la primera ronda, però han estat derrotats per la parella guanyadora del torneig a la segona ronda. Finalment, a la categoria de dobles mixtos, fent parella amb Elvira Fiona Rad, també han aconseguit passar a la segona ronda on han estat eliminats de manera definitiva.

Feu un comentari