L’afició del CTT Olot va acompanyar a l’equip de Superdivisió a l’encontre del primer derbi gironí a l’Escala

Dia i jornada històrica la que es va viure divendres a l’Escala. Amb una infraestructura preparada especialment pel derbi gironí, més de 200 persones van omplir de gom a gom i amb un ambient immillorable la sala de joc del CER L’Escala.

L’espectacle va començar amb un partit vibrant entre Chih-Wei Yeh i Diogo Pinho que finalment, tot i la resistència i bon joc de l’olotí, es va decantar pel locals per 3 jocs a 1. En el segon cara a cara, Yaroslav Zhmudenko es va desfer d’Iker González clarament en tres onzes (0-3). Arnau Pons no va poder capgirar el parcial inicial i va cedir davant Artur Grela amb un resultat de 3 jocs a 1. Amb un 2 a 1 al marcador general, Yeh va aconseguir el triomf davant el fins ara imbatut Zhmudenko amb un ajustat 3 a 2. Finalment, Grela i Pinho van protagonitzar un enfrontament apassionant que va estar a punt d’endur-se l’olotí que va comptar amb fins a tres boles de partit. Finalment, però, la balança es va decantar definitivament cap al costat dels locals per 3 jocs a 2. Així doncs, amb un resultat final de 4 a 1, el CER L’Escala es va quedar amb els dos punts de la victòria per superar al CTT Olot a la classificació i col·locar-se en la sisena posició. Els garrotxins són setens amb un punt menys i només a dos punts de la zona perillosa de la taula classificatòria.

Jornada de tornada a la competició amb un mal balanç de resultats

Només un dels equips, el de primera, ha aconseguit el triomf. Els altres equips tant de les categories nacionals com de les provincials, han acabat els seus respectius enfrontaments amb derrotes.

A la Divisió d’Honor, el Club Natació Sabadell ha visitat la pista del CTT Olot EIO i s’ha endut la victòria amb un ampli resultat d’1 a 5. La tripleta olotina, formada per Arashbir Singh, Adrià Pommier i Marc Caymel(1) no ha deixat de lluitar en cap moment, però la superioritat visitant s’ha fet evident en un enfrontament on no hi ha hagut massa història, ja que el Sabadell s’ha endut els cinc primers punts. Ara mateix l’equip és vuitè, fora de la zona de perill, però amb necessitat d’aconseguir punts per aconseguir tranquil·litat.

A Primera Divisió, el CTT Olot Transports Escapa s’ha desplaçat a Calella, on ha aconseguit un triomf per 2 a 4. Un gran Jordi Dot(2) ha encapçalat la victòria olotina amb Edgar Venegas(1) i Oriol Puigmal(1) per completar la tripleta. L’equip es situa en una còmode setena posició, lluny de les posicions de fase de permanència i amb una certa tranquil·litat per afrontar el que resta de lliga.

El CTT Olot Faibo de Tercera Divisió també ha sortit derrotat pel CTT Els Amics Terrassa amb un ajustat 3 a 4 al marcador. L’equip olotí ha tingut a les seves mans l’oportunitat d’endur-se la victòria amb una bola de partit en l’enfrontament de dobles, però finalment no ha estat així. L’alineació l’han format Edu Coba(1), Joan Toledo i Jordi Tor(2). La bona notícia és que els dos primers classificats del grup tampoc no han pogut aconseguir la victòria i es manté la distància de només dues victòries entre la primera i la cinquena posició que és la que ocupa l’equip olotí.

Finalment, a les categories provincials, els dos equips del CTT Olot s’han desplaçat a Figueres per disputar els seus respectius encontres. A Primera, el Tramuntana ha vençut per 4 a 2 a un CTT Olot format per Sergi Hernández, Víctor Flores(2) i Nico Moliné. Amb aquesta derrota l’equip s’allunya de les posicions d’ascens a Preferent.

A segona el resultat ha estat de 5 a 1 pels locals i l’alineació olotina l’han format Arnau Fernández, Stefan Racolciuc i Joel Hernández(1).

Feu un comentari