L’equip de Primera Provincial aconsegueix l’única victòria d’aquesta jornada pel CTT Olot

La victòria d’aquesta jornada l’ha protagonitzat l’equip de Primera Provincial. El CTT Olot ha jugat a casa contra l’Escala i n’ha tret un resultat favorable d’5 a 1. Nico Moliné(1), Andreu Bravo(2) i Víctor Flores(2) han demostrat la seva superioritat i mantenen l’equip en la lluita per accedir a les posicions d’ascens a la màxima categoria provincial.

El CTT Olot Gabinet Permar suma la seva quarta derrota consecutiva i els altres equips de nacional tampoc no aconsegueixen guanyar

A la Superdivisió Masculina el CTT Olot Gabinet Permar s’ha desplaçat a Santiago de Compostela per visitar la pista de l’Arteal Santiago, el cinquè classificat de la categoria, on ha caigut per un resultat de 4 a 2 pels locals. Diogo Pinho(1), Diogo Silva(1) i Arnau Pons han protagonitzat un duel que es podia haver decantat per la banda olotina, ja que tant Pinho com Silva han estat a punt de vèncer als seus respectius rivals en caure ambdós per 3 jocs a 2. Aquesta quarta derrota consecutiva no canvia massa la classificació, ja que l’equip se situa en setena posició, mantenint els dos punts de marge amb els de la zona perillosa, però distanciant-se dels cinc primers classificats.

El CTT Olot EIO de la Divisió d’Honor Masculina ha visitat la pista del TT Tramuntana. Només Marc Caymel(2) ha pogut puntuar i l’equip ha caigut amb un 4 a 2 final a marcador. L’alineació l’han completada Arashbir Singh i Arnau Roca. Ara mateix l’equip és vuitè, a només dos punts del descens i amb la necessitat de sumar per no haver de patir fins a final de temporada.

A la Primera Divisió, el CTT Olot Transports Escapa s’ha desplaçat a Sabadell per jugar el seu enfrontament davant el Club Natació Sabadell, un dels rivals directes actualment a la classificació. El resultat ha estat favorable als locals per també 4 a 2. Oriol Puigmal(1), Jordi Tor i Jordi Dot(1) no han pogut fer res davant la superioritat dels locals i l’equip es manté en la setena posició, a quatre punts de la zona perillosa de la classificació.

A Tercera Divisió, aquesta jornada ha tocat jugar a la pista del líder, el TT Cassà “A”. Malgrat el bon joc dels jugadors del CTT Olot Faibo, qui s’ha endut la victòria ha estat, de nou, l’equip local amb un 4 a 2 final al marcador. Edu Coba, Ferran Arbusà i Joan Toledo(2) han mantingut el partit igualat fins gairebé el final, però la superioritat del jugador base de la tripleta contrincant ha estat decisiva marcant la diferència. L’equip es manté a la cinquena posició, empatat a punts amb el sisè i allunyant-se de la possibilitat de disputar la fase d’ascens a la Segona Divisió.

Finalment, a la Segona Provincial, els olotins han estat derrotats per 2 a 4. Stefan Racolciuc, Joel Hernández(2) i Sergi Hernández han estat els encarregats de defensar els colors del CTT Olot.

Nou joves del CTT Olot participen a la quarta fase de l’Open Girona

Al nivell benjamí, Jan Roura ha participat per primera vegada a la competició, i en dues ocasions ha perdut els enfrontaments per un ajustat 2 a 3 i ha quedat eliminat a la fase de grups. Per la seva banda, Èric Rigat ha aconseguit la victòria en dos dels seus cara a cara, però ha quedat eliminat en quedar en tercera posició. A la categoria alevina, Miquel Berbel, Sergi Hernández i Julià Vilà han quedat en la quarta posició dels seus grups i Ferran Segundo i Oriol Juvinya en la cinquena, fet que no els ha permès avançat al quadre eliminatori. Pel que fa a la categoria infantil, Martí Espunya tampoc no ha passat de la fase de grups en quedar en cinquena posició. Finalment, Roc Morón, al nivell cadet, ha quedat quart del seu grup sense possibilitat d’accés a l’eliminatòria.

Feu un comentari