El Borges s’endú un derbi de molta qualitat

Es preveia un duel de màxima intensitat i així ha estat, però malauradament pel CTT Olot Gabinet Permar no hi hagut premi. I és que l’equip de Les Borges Blanques s’ha tret de la màniga un partidàs que s’ha endut amb un marcador final de 4 a 1. Els olotins s’han desplaçat amb tota l’artilleria: Niagol Stoyanov, Yaroslav Zhmudenko(1) i Arnau Pons, però s’ha trobat amb un Viktor Brodd intractable, que s’ha desfet de Pons en tres jocs i d’Zhmudenko també en tres jocs, però amb una igualtat que s’ha fet palesa des del primer onze, que ha acabat amb un 19 a 17 al marcador pel jugador local. També cal destacar l’actuació del català Marc Duran davant Stoyanov que s’ha endut el partit de manera sorprenent i aconseguint un importantíssim punt per encarar l’enfrontament a favor dels locals. Arnau Pons també ha protagonitzat un bon duel final davant Duran, a qui no ha posat les coses fàcils, però ha acabat cedint per un ajustat 3 a 2. El solitari punt olotí l’ha sumat Zhmudenko, que s’ha desfet de Gui Chenkai amb 3 jocs també molt igualats.

Una derrota difícil de pair, però que no canvia massa les coses. El CTT Olot Gabinet Permar segueix a tres punts del primer equip en descendir a la Divisió d’Honor, l’Hortitec Alzira, amb qui té cita la propera jornada que no serà fins el 8 de març. Una jornada que pot ser molt important per deixar les posicions de descens una mica més lluny i aconseguir un average a favor que en cas d’empat beneficiaria als olotins.

El CTT Olot serà a la Copa del Rei

Per primera vegada a la història del club, el CTT Olot s’ha inscrit a la Copa del Rei que se celebrarà a Tarragona entre el 25 i el 27 de febrer i on hi competeixen setze equips d’arreu de l’estat. L’equip olotí és el cap de sèrie del seu grup i competirà amb l’Alzira, també equip de súper, i amb el Linares, equip de Divisió d’Honor; per aconseguir una plaça pels quarts de final on ja esperen rival els equips de Burgos, Priego, Irún i Santiago.

A la Divisió d’Honor la permanència es complica i després de la derrota a la pista del Club Natació Sabadell per 4 a 2 el CTT Olot EIO cau fins a la primera posició que descendiria a la Primera Divisió. Això sí, empatant a punts amb fins a 3 equips més. L’alineació Olotina l’han format Marc Caymel(1), Adrià Pommier(1) i Arnau Roca. L’equip té un període de descans d’un mes per afrontar un dels partits decisius de la temporada a casa davant el TT Cassà, un dels equips amb qui empata actualment l’Olot i un dels rivals directes per la lluita per a la permanència.

El CTT Olot Transports Escapa de la Primera Divisió tampoc no ha pogut aconseguir la victòria i ha estat derrotat a casa pel CTT Hospitalet Vitaly amb una alineació formada per Jordi Dot, Arashbir Singh i Edgar Venegas(1). En aquesta jornada tampoc no han canviat massa les coses, ja que l’equip olotí segueix a la vuitena posició i a sis punts de l’equip que ocupa la primera posició de descens. La següent jornada es presenta complicada, ja que l’equip visitarà la pista de l’Olesa, que actualment és segon a la classificació.

La nota positiva de la jornada la va posar l’equip de Tercera

Un objectiu que costa d’assolir per la gran igualtat que hi ha entre els equips de la part mitja de la classificació del grup català 1 de la Tercera Divisió Estatal. La permanència matemàtica encara no està del tot assolida, però la victòria del CTT Olot Faibo a casa davant la UE Sant Cugat per 5 a 1 la posa d’allò més a prop. Albert Gràcia(2), Joan Toledo(1) i Jordi Tor(2) han aconseguit aquesta jornada la novena victòria i és només a dues victòries de la permanència matemàtica. Ara l’equip es manté en una còmode cinquena posició, lluny de les posicions d’ascens, però posant distància amb els seus perseguidors.

A les categories provincials, els dos equips del CTT Olot han visitat la pista del Vilablareix. El de primera, contra l’equip “A”, ha aconseguit una ajustada victòria per 3 a 4 amb la tripleta formada per Andreu Bravo(1,5), Nico Moliné i Víctor Flores(2,5). L’equip es torna a inscriure en la lluita per aconseguir una de les dues places d’ascens a Preferent.

L’equip de segona ha estat derrotat per 4 a 2 amb Sergi Hernández, Joel Hernández(2) i Stefan Racolciuc defensant els colors olotins.

Feu un comentari