El CTT Olot Gabinet Permar no pot superar al campió

Nova jornada de lliga, en la qual el vigent campió de la Superdivisió Masculina de tennis taula, ha assaltat la pista del CTT Olot Gabinet Permar amb el resultat més ampli possible, un 0 a 4. El Real CajaSur Priego TM ha visitat la capital garrotxina, amb un equip de luxe, que demostra perquè és el ferm candidat a endur-se el campionat una altra vegada. Hampus Soderlund, que no ha cedit en cap dels 10 cara a cara que ha jugat en aquesta lliga, s’ha desfet de Marco Rech en 3 jocs, Diogo Chen d’Arnau Pons, també en 3 jocs; Carlos Machado ha vençut a un lluitador Diogo Pinho per 1 a 3 i, finalment, Diogo Chen ha aconseguit la victòria definitiva davant Rech també per 1 joc a 3.

En l’enfrontament disputat el passat dimecres, el CTT Olot Gabinet Permar va visitar la pista del San Sebastian de los Reyes i va aconseguir una importantíssima victòria amb un resultat final d’1 a 4. Niagol Stoyanov(1), Diogo Pinho(2) i Arnau Pons(1) van protagonitzar el que va ser la sisena victòria en el què va de lliga per mantenir l’equip en la sisena i darrera plaça amb dret a disputar competicions europees.

L’Equip de Divisió d’Honor agafa una mica d’aire

El CTT Olot EIO de Divisió d’Honor ha visitat aquesta jornada les instal·lacions del penúltim classificat, el CTT Mollerussa Prefabricats Pujol, i ha aconseguit una suada victòria in-extremis per 3 a 4 en un encontre que s’ha resolt al partit de dobles. Marc Caymel(2,5), Edgar Venegas i Arnau Roca(1,5) han format la tripleta encarregada de sumar els dos punts que donen una mica d’aire a l’equip, en una classificació on la lluita per la permanència és i serà d’allò més disputada. Ara mateix els olotins són vuitens, només a dos punts del primer equip en descendir a la Primera Divisió i ja a deu dels dos darrers classificats.

A la Primera Divisió no ha estat possible puntuar a la pista del CETT Esparreguera. L’equip del CTT Olot Transports Escapa ha estat derrotat pel penúltim classificat amb un resultat final de 4 a 2. De l’alineació olotina, només ha pogut puntuar Jordi Dot(2) i els que l’han acompanyat en aquesta ocasió han estat Arashbir Singh i Oriol Puigmal. L’equip es manté en la vuitena posició, a tres victòries del primer equip en descendir a la Segona Divisió. El proper partit és contra el CTT Hospitalet, que disposa d’una còmode quarta posició i està lluitant per aconseguir una de les places d’ascens a la categoria de plata estatal.

Finalment, a la Tercera Divisió, el CTT Olot Faibo ha visitat aquest cap de setmana la pista del penúltim classificat, el WBTravel CTT Ripollet, i se n’ha endut els dos punts de la victòria amb un resultat final d’1 a 5. Després de quatre derrotes consecutives, l’equip olotí necessitava aquesta victòria per encaminar la permanència, que tot i que encara no és una realitat, sí que ja es situa molt a prop. Cal destacar l’actuació d’Arbusà, que ha aconseguit derrotar el jugador base rival i embutxacar-se, per primera vegada en aquesta categoria, les seves dues victòries individuals. L’alineació l’han completada Joan Toledo(1) i Edu Coba(2), qui també ha aconseguit els dos triomfs.

Vuit joves olotins participen a la cinquena fase de l’Open Girona

A la categoria benjamina, Èric Rigat ha disputat un grup únic de sis jugadors, aconseguint 3 victòries i dues derrotes que l’han situat a la quarta posició. Al nivell aleví, Miquel Berbel ha estat l’únic que ha aconseguit passar a la següent ronda en quedar en la segona posició del seu grup. Finalment ha estat eliminat als quarts de final. Eddy Pons, Julià Vilà, Sergi Hernández i Oriol Juvinyà han quedat fora del quadre eliminatori final, però Hernández ha vençut la final de consolació mentre que els altres han estat eliminats a quarts de final d’aquesta consolació. Finalment, al nivell infantil, Stefan Racolciuc i Aniol Masoliver no han pogut accedir al quadre final en quedar quarts dels seus respectius grups. Racolciuc s’ha quedat a les portes de vèncer en dos dels seus cara a cara, però ha acabat cedint 2 jocs a 3 per partida doble.

Feu un comentari