El CTT Olot Gabinet Permar sorprèn al líder

Era un enfrontament que es presentava molt difícil. L’Universidad de Burgos, que liderava la classificació al començament de la tretzena jornada de lliga, venia amb la intenció de recuperar la primera plaça després de la victòria del Priego, però es va trobar amb un CTT Olot decidit a no deixar-li les coses fàcils. Un excel·lent Diogo Pinho, que va puntuar per partida doble, acompanyat per Yaroslav Zhmudenko, que tot i ser derrotat pel jugador estrella visitant, Damien Roland Provost, va aconseguir desfer-se de Miguel Angel Pantoja en cinc jocs; i Arnau Pons, que va resoldre el seu enfrontament amb un desplegament de joc impecable, la tripleta olotina va aconseguir una victòria un tant inesperada que l’ajuda a agafar tranquil·litat a la classificació, mantenint-se a tres punts de la zona de perill de la taula. L’ambient a la sala del club va ser immillorable una vegada més i per aquesta raó l’afició olotina és una de les més ben considerades de la categoria.

Mal cap de setmana pels altres equips de Nacional

Començant per la segona categoria estatal, la Divisió d’Honor, el CTT Olot EIO no ha pogut superar al CTT Els Amics Terrassa, un dels rivals directes en la lluita per la permanència. El resultat final ha estat d’1 a 5 pels terrassencs que, a més, guanyen l’average a l’equip olotí i l’empaten a punts a la classificació amb, això sí, un partit més. Arnau Roca, Marc Caymel(1) i Adrià Pommier han estat els encarregats de defensar la samarreta del CTT Olot. Ara mateix l’equip és novè, amb els mateixos punts que el desè, el mateix Terrassa, que seria el primer equip en descendir a la Primera Divisió.

A la Primera Divisió, la sort ha estat la mateixa pel CTT Olot Transports Escapa, ja que ha estat derrotat a casa pel CTT La Bisbal amb un resultat final de 2 a 4. Un enfrontament que també es presentava complicat, però que els olotins han lluitat fins al final amb una tripleta formada per Edgar Venegas(1), Arashbir Singh(1) i Oriol Puigmal. Al final d’aquesta catorzena jornada, l’equip és a la vuitena posició, amb una relativa tranquil·litat en tenir encara tres victòries de marge respecte el primer equip en posicions de descens.

Finalment, pel que fa a les categories nacionals, el CTT Olot Faibo de la Tercera Divisió també ha estat derrotat pel co-líder del grup, el TT Tramuntana, amb un resultat de 2 a 4 i s’allunya definitivament de les posicions altes de la classificació. Albert Gràcia, Joan Toledo(2) i Ferran Arbusà han estat els protagonistes locals que també han lluitat fins al final sense premi. L’equip no es mou de la cinquena posició de la taula, però la classificació s’està igualant cada vegada més i es preveu que la lluita per evitar la fase de permanència sigui dura.

Una victòria i una derrota a Primera Territorial i dues derrotes a Segona

Aquest cap de setmana s’han disputat dos enfrontaments a cadascuna de les categories Territorials. El CTT Olot de Primera ha aconseguit una victòria davant el Campllong per 6 a 0 amb Víctor Flores(2), Nico Moliné(2) i Marc Costa(2) i ha encaixat una derrota a la pista del Palafrugell “B” amb Nico Moliné, Stefan Racolciuc i Víctor Flores(2) a l’alineació.

A Segona, s’han encaixat dues derrotes, la primera davant el TT Girona Ciutat per 2 a 4 i una alineació formada per Sergi Hernández, Stefan Racolciuc i Joel Hernández(2);

i la segona a la pista del CTT Bàscara per 5 a 1 amb una tripleta formada pel debutant Miquel Berbel, Stefan Racolciuc(1) i Sergi Hernández.

Joel Hernández debuta al circuit sènior gironí

És una competició que agrupa jugadors i jugadores sènior de les categories territorials de la província de Girona i Hernández va participar-hi, en aquesta tercera fase, per primera vegada. El palista olotí va aconseguir la classificació pel quadre final quedant en la segona posició del seu grup amb dues victòries i una derrota, però finalment va ser eliminat a la primera ronda.

Feu un comentari