El CTT Olot participa per primera vegada a la història, a la Copa del Rei a Tarragona

El CTT Olot es desplaçava a Tarragona aquests passats dies 25, 26 i 27 de febrer, carregat d’il·lusions i amb la seva tripleta habitual, Yaroslav Zhmudenko, Diogo Pinho i Arnau Pons, a participar per primera vegada a la seva història a la Copa del Rei, on a més era cap de sèrie a la fase de grups.

Això va fer que quedés enquadrat al Grup 2 amb el Tecnigen Linares de Divisió d’Honor i equip participant a la fase d’ascens on el Club olotí va assolir la fita de pujar a Superdivisió, i l’Hortitec AlziraTT, equip de Super i que l’Olot va derrotar a la primera volta de la Lliga a la pista olotina per un clar 4-0.

Ningú pensava que seria fàcil, però d’entrada hi havia un cert optimisme davant aquesta primera fase de grups on el primer de cada grup passava a quarts de final. En el cas del conjunt olotí, a quarts li podien tocar l’Irun Leka Enea o l’Arteal Santiago, equips més accessibles en principi, que no el Cajasur i el Burgos, els altres dos equips classificats directament per quarts.

La competició de Copa del Rei es juga amb el sistema Copa del món, on dels cinc partits que es disputen, el tercer jugador només en juga un.

El diumenge a la tarda, el CTT Olot, s’enfrontava en el primer partit davant el Tecnigen Linares, que presentava una alineació potent amb dos estrangers, el polonès Chodorski i el japonès Tanimoto, junt amb Carlos Caballero, actualment membre de la selecció espanyola.

El partit va començar amb la victòria de Zhmudenko davant Chodorski per 3-1, a continuació Diogo no va poder amb Caballero, i posava molta pressió a Pons que s’enfrontava al japonès. El jugador d’Esparreguera va fer un partit molt seriós i el va acabar guanyant al cinquè set. L’Olot s’avançava 2-1 i la responsabilitat passava a Diogo que no va poder presentar batalla davant Chodorski que el va guanyar per un clar 3-0. Tot quedava en mans de Zhmudenko davant Caballero.

L’ucraïnès tot i no fer un partit brillant, va acabar imposant-se per 3-1.

Primer pas aconseguit, guanyat 3-2 amb dos punts de Zhmudenko i un de Pons.

A continuació jugaven Linares i Alzira, i en aquest partit es va imposar un Linares que va jugar molt seriós i va ser superior a l’Alzira per 3-1. Resultat que podia arribar a ser important pel tema average.

El dilluns a les 9 del matí arribava l’enfrontament amb l’Alzira que presentava la mateixa alineació que davant del Linares, amb Fernandez, Guillot i Pellicer. L’Olot posava com a tercer jugador a Diogo Pinho, pensant de reservar-lo físicament per uns hipotètics quarts i comptant d’entrada amb els dos punts de Zhmudenko. Però el partit es va  complicar només de començar. Yaroslav no va mostrar el seu nivell habitual i va perdre 3-2 davant Fernandez. Pons jugava a continuació davant Guillot i va perdre per un clar 3-0, possiblement encara perplex de la derrota del seu company. Amb 2-0 per sota, la cosa es complicava molt ja que no es podia fallar en cap més enfrontament. Diogo tirava el partit endavant amb molta comoditat.

A continuació Zhmudenko tenia moltes dificultats per imposar-se davant Guillot, qui li va remuntar un 2-0, per acabar guanyant 3-2. I tot quedava a mans d’Arnau Pons davant Fernandez, una responsabilitat que ningú pensava que tindria al començar el partit. Guanya el primer, li remunten, guanya ell el quart per 12-10 i finalment perd el cinquè i eliminats !! Decepció absoluta perquè es va tenir molt a prop poder fer una gesta important en aquesta competició.

El Linares va guanyar a quarts l’Arteal i va perdre a semis davant el Borges que juga la final davant el Cajasur Priego que fou el campió de la Copa del Rei.

Derrota a Segona Provincial

Divendres el CTT Olot va perdre a Segona Provincial davant el CTT Ripoll per 2-4, però l’important és veure com van participant en els partits joves jugadors de la base. En aquesta ocasió Sergi Hernández i Miquel Berbel, van fer tripleta amb Joel Hernández que va ser qui va aconseguir fer els dos punts.

Feu un comentari