EN VALOR la Gala de reconeixement a l’esport olotí 2023 premia el CTT Olot com a millor club de l’any

Per haver aconseguit un triple ascens històric a Superdivisió, Divisió d’Honor i Primera estatal.

Per haver situat els seus tres primers equips a les tres màximes categories del Tennis Taula estatal

i per haver arribat per primera vegada a la història a la Superdivisió

EL TROFEU AL CLUB DE L’ANY ÉS PER …….

EL CTT OLOT

Marc Caymel, (Mahamadou Dambelleh nedador del CN Castellfollit), Diogo Pinho, Arnau Pons i l’entrenador Oscar Gallego

Primer equip del CTT Olot 2022-2023

Premi per l’ascens a Superdivisió, la màxima categoria estatal.

Arnau Roca, va recollir de mans d’en Mahamadou Dambelleh, el trofeu de l’ascens a Divisió d’Honor del seu equip.

L’Oriol Puigmal va ser l’encarregat de recollir el premi del seu equip per l’ascens a Primera estatal.

Foto de grup dels premiats en l’apartat d’ ASCENSOS I TÍTOLS DESTACATS D’EQUIP

Ferran Paredes va recollir el trofeu de mans del regidor d’esports olotí Aniol Sellabona per quedar:

Subcampió d’España de Tennis Taula en l’apartat de discapacitat intel·lectual

Campió del torneig estatal de Tennis Taula

Campió d’España de TT inclusiu en edat escolar amb la selecció catalana

Campió de Catalunya de TT adaptat

Subcampió de dobles mixtos

Foto de grup dels premiats en el bloc de CAMPIONATS DE CATALUNYA I PODIS ESTATALS INDIVIDUALS

Arnau Pons recull de mans de l’alcalde d’Olot Pep Berga, el trofeu en reconeixement de:

Participar en el Campionat d’Europa de TT Sub-21

Foto de grup dels participants en COMPETICIONS INTERNACIONALS

PREMIATS EN LA PRIMERA GALA #OLOTENVALOR# 2023

Fotos cedides pel setmanari local La Comarca d’Olot, organitzadors junt amb l’Ajuntament d’Olot, d’aquesta magnífica Gala

PARLAMENT DEL PRESIDENT DEL CTT OLOT ENRIC LLAGOSTERA FAJEDA

BON  VESPRE  A  TOTS  I  A  TOTES,  SR.  ALCALDE,  SR.  REGIDOR  D’ESPORTS  I  DEMÈS  AUTORITATS

M’AGRADARIA  PODER  RESUMIR  AMB  POQUES  PARAULES,  EL  QUE  REPRESENTEN  AQUESTS  41  ANYS  DE  HISTÒRIA  DE  LA  NOSTRA  ENTITAT,  PERÒ  COM  QUE  ÉS  DEL  TOT  INVIABLE,  NOMÉS  US  DIRÉ,  QUE  SI  EL  CLUB  TENNIS  TAULA  OLOT  HA  ARRIBAT  FINS  AQUÍ,  HA  ESTAT  GRÀCIES  A  TOTES  LES  PERSONES  QUE  ENS  HAN  PRECEDIT  I  QUE  HAN  DIPOSITAT  EL  SEU  GRANET  DE  SORRA,  PER  QUÈ  AVUI  POGUEM  TENIR  L’IMMENS  GOIG  I  PRIVILEGI,  DE  GAUDIR  D’AQUEST  MOMENT  INOBLIDABLE,  QUE  SERVIRÀ  PER  ESCRIURE  UNA  NOVA  PÀGINA  D’OR  EN  L’HISTORIAL  ESPORTIU  I  HUMÀ  DEL  NOSTRE  CLUB.

TAMBÉ  VULL  DONAR  LES  GRÀCIES,  A  TOTES  LES  INSTITUCIONS,  ORGANISMES,  PATROCINADORS  I  SPONSORS,  QUE  NO  HAN  DEIXAT  MAI  DE  CREURE  EN  NOSALTRES  I  EN  EL  NOSTRE  PROJECTE  I  QUE  SENSE  EL  SEU  SUPORT  INCONDICIONAL,  HAGUÉS  ESTAT  DEL  TOT  IMPOSSIBLE,  ASSOLIR  ELS  OBJECTIUS  QUE  ENS  HEM  ANAT  PROPOSANT  AL  LLARG  D’AQUESTS  ANYS.

A  TOTS  I  A  CADASCUN  DE  VOSALTRES,  DIR-VOS  QUE  US  TENIU  DE  SENTIR  PARTÍCEPS  D’AQUEST  RECONEIXEMENT,  QUE  AVUI  RECULLO  AMB  LA  MÉS  SINCERA  HUMILITAT.  TAMBÉ  VULL  FELICITAR  I  APLAUDIR  AL  NOSTRE  AJUNTAMENT  I  AL  SETMANARI  LA  COMARCA  D’OLOT,  PER  AQUESTA  MERAVELLOSA  INICIATIVA, TOT   DESITJANT  QUE  PERDURI  PER  MOLTS  I  MOLTS  ANYS…………….

PERMETEU-ME  SISPLAU  PER  ACABAR,  QUE  COMPARTEIXI  UNA  BREU  REFLEXIÓ  SOBRE  UNA  PARAULA  MÀGICA  QUE  AL  MENYS  PER  A  MI,  ÉS  VITAL  EN  EL  NOSTRE  DIA  A  DIA :  LA  ILUSIÓ. 

LA  ILUSIÓ  NO  ENTÉN  DE  TÍTOLS,  NI  DE  MARQUES  PERSONALS,  NI  DE  RÈCORDS,  NI  DE  PÒDIUMS,  NI  DE  VICTÒRIES  O  DERROTES,  NO  ENTÉN  D’ASCENSOS  O  DESCENSOS,  NI  DE  FITXATGES  ESTRATOSFÈRICS,  NI  D’ENVEJAR  EL  QUE  NO  SOM,  NI  EL  QUE  NO  TENIM…

LA  ILUSIÓ  HO  POT  TOT,  ÉS  LA  PEDRA  ANGULAR  QUE  FA  QUE  ENS  AIXEQUEM  CADA  DIA,  INTENTANT  SER  MILLORS  PERSONES,  OFERINT  EL  MÉS  BO  DE  NOSALTRES,  I  AIXÍ  PODER  TRANSMETRE  ELS  VALORS  NECESSARIS,  QUE  ENS  HAN  DE  FORMAR  COM  A  BONS  ESPORTISTES,  PERÒ  SOBRETOT  COM  A  PERSONES  DIGNES  PEL  NOSTRE  ENTORN. 

LA  ILUSIÓ  ENTEN  DE  COMPROMÍS,  DE  RESPECTE,  DE  COMPLICITAT,  D’ESFORÇ  INDIVIDUAL  I  COLECTIU,  DE  TOLERÀNCIA  I  DE  PACIÈNCIA,  DE  FIXAR-NOS  REPTES  I  LLUITAR  DE  VALENT  PER  ACONSEGUIR-LOS,  DE  SOMMIAR  DESPERTS  AMB  EL  DESIG  QUE  ALGUN  DIA  ES  FACI  REALITAT…

AIXÍ  I  NOMÉS  AIXÍ  ACONSEGUIREM  TOT  EL  QUE  ENS  PROPOSEM  I  SOBRETOT,  NO  OBLIDANT  MAI  EL  MÉS  IMPORTANT  I  QUE  HEM  DE  TENIR  SEMPRE  PRESENT  EN  LA  MEMÒRIA,  QUE  SON  ELS  NOSTRES  ORÍGENS.

LA  ILUSIÓ,  ÉS  LA  CLAU  DE  VOLTA  EN  TOTS  ELS  MOMENTS  DE  LES  NOSTRES  VIDES  I  COM  NO  PODRIA  SER  D’UNA  ALTRE  FORMA,  TAMBÉ  HO  ÉS  EN  EL  NOSTRE  ESDEVENIR  ESPORTIU.            PER  AIXÒ  I  DONAT  QUE  AVUI,  MOLT  POSSIBLEMENT  ENS  APLEGUEM  LA  MAJOR  PART  D’AQUEST  TEIXIT  D’OLOT  I  COMARCA,  VULL  COMPARTIR  AMB  TOTS  ELS  AQUÍ  PRESENTS  AQUESTA  ILUSIÓ  QUE  NO  PODEM  PERDRE  MAI.

US  DESITJO  EL  BO  I  MILLOR  PER  VOSALTRES  I  PER  LES  VOSTRES  FAMÍLIES  I  QUE  NO  ENS  CANSEM  MAI  DE  ILUSIONAR-NOS  TOTS  PLEGATS 

MOLTES  I  SINCERES  GRÀCIES  DE  TOT  COR  !!!

Feu un comentari