El CTT Olot de Primera Territorial aconsegueix el triomf davant el líder

Ha estat en l’enfrontament ajornat que s’ha disputat durant aquest cap de setmana i que correspon a la catorzena jornada de la lliga. El CTT Olot ha rebut la visita del TT Girona Ciutat, actual líder de la classificació, i ha aconseguit la victòria amb un resultat de 5 a 1 que permet a l’equip mantenir-se en la lluita per una de les dues places d’ascens a la lliga Preferent Territorial. L’experimentada alineació olotina, formada per Víctor Flores(2), Marc Costa(1) i el jove Aniol Hormigón(2) ha encaminat l’encontre ben aviat i, amb un 5 a 0 al marcador, Costa ha acabat cedint l’únic punt gironí per un ajustat 3 a 2.

Arnau Pons, bronze en dobles masculí als Campionats d’Espanya absoluts

El jugador del CTT Olot Gabinet Permar ha pogut participar en les proves individual i dobles masculí dels campionats d’Espanya absoluts que s’han disputat durant la darrera setmana a la localitat de Tarragona. L’actuació més destacada de Pons ha estat als dobles masculins, fent parella amb Albert Vilardell i cedint per 1 joc a 3 al duel de semifinals davant la parella Juan Pérez i Álvaro Gainza, els quals han aconseguit pujar a l’esglaó més alt del podi. Cal destacar que Pons i Vilardell, durant l’escalada al quadre eliminatori, han vençut a parelles com Joan Masip i Norbert Tauler a vuitens i Oriol Monzó i Marc Duran als quarts de final.

Pel que fa a la prova individual, Pons ha acabat cedint a la fase de setzens de final davant Jesús Cantero per un ajustat 4 a 3 al marcador.

Edgar Venegas queda 11è a l’Estatal Sub-21

Després de quedar en la tercera posició del seu grup, guanyant dos dels duels i cedint en els altres dos, Venegas ha pogut passar la primera ronda del quadre eliminatori, però ha quedat eliminat a la fase de vuitens de final. Tot seguit, en els cara a cara per definir les posicions del 9 al 16, el jugador del CTT Olot ha aconseguit quedar en onzena posició.

Sis palistes olotins participen a la sisena fase de l’Open Girona

Ho han fet cinc joves del club: Jan Roura, Èric Rigat, Guerau Costa, Sergi Hernández i Eddy Pons; així com el jugador sènior Joel Hernández.

En la categoria benjamina, Roura ha quedat en cinquena posició del seu grup i Rigat en la quarta. Tot seguit, Rigat ha pogut disputar la fase de consolació arribant a la final, però no ha pogut aconseguir la victòria definitiva i ha acabat quedant en segona posició. A la categoria alevina, Costa no ha pogut vèncer en cap dels enfrontaments del seu grup i Hernández i Pons, que han coincidit en un mateix grup, han protagonitzat un triple empat i han quedat en quarta i cinquena posició respectivament. Hernández ha arribat fins a les semifinals del quadre de consolació i Pons ha quedat en la posició més alta del quadre que agrupava els cinquens i sisens classificats de grup.

Finalment, Joel Hernández ha disputat un grup de quatre aconseguint una única victòria. Al quadre final, Hernández ha cedit a la primera ronda.

Feu un comentari