El CTT Olot Gabinet Permar guanya i agafa aire per encarar els darrers quatre partits

En un nou episodi de tennis taula de primer nivell a la sala del club, el CTT Olot Gabinet Permar ha aconseguit en aquesta jornada la setena victòria de la temporada que permet a l’equip escalar fins a la setena posició de la classificació. No era un partit fàcil, l’Irun Leka Enea es troba a la part alta en zona europea, però necessita punts si vol aconseguir tranquil·litat i allunyar-se dels equips de les posicions perilloses de la taula. Tot i això, la tripleta olotina formada per Arnau Pons(1), Yaroslav Zhmudenko(2) i Diogo Pinho(1) ha pogut tirar endavant l’enfrontament i guanyar-lo per 4 a 2, permetent a l’equip separar-se un punt més de l’Alicante, primer equip que descendiria a la Divisió d’Honor i pròxim rival de l’Olot d’aquí gairebé tres setmanes. Així doncs, el 6 d’abril serà una data clau per apropar-se a la permanència matemàtica, ja que, en cas de victòria s’aconseguirien quatre punts de marge que sumats a l’average a favor podrien ser gairebé definitius.

A la Divisió d’Honor la permanència es complica, ja que el CTT Olot EIO ha encaixat una nova derrota en la visita del SantJosep.net – Sant Jordi a la pista olotina. Els Eivissencs, que encapçalen la classificació decidits a aconseguir l’ascens a la màxima categoria del tennis taula estatal, no han deixat gaires opcions als olotins i s’han endut l’enfrontament amb un resultat de 2 a 4. Jordi Dot(1), Arnau Roca(1) i el debutant a la categoria Ferran Arbusà, tot i desplegar un bon nivell de joc, no han pogut fer res per contrarestar el nivell visitant. Ara mateix l’equip és tercer per la cua, a dos punts del primer equip en salvar-se i amb l’average en contra. Una situació que comença a ser difícil de capgirar per l’equip olotí.

El CTT Olot Transports Escapa de la Primera Divisió tampoc no ha pogut aconseguir la victòria davant el CTT Tona Padrós Cheese i ha acabat cedint l’enfrontament amb un resultat final d’1 a 5 pels osonencs. Edgar Venegas(1), Oriol Puigmal i Arashbir Singh ho han lluitat fins al final sense premi. Ara mateix l’equip es manté a la novena posició, amb tres victòries de marge sobre el primer equip en descendir i a una sola victòria de la salvació matemàtica.

A la Tercera Divisió, el CTT Olot Faibo ha assolit aquesta jornada la salvació matemàtica en guanyar amb contundència a casa davant el CTT Sallent.Reset per 5 a 1. La tripleta formada per Edu Coba(2), Albert Gràcia(2) i Joan Toledo(1) ha aconseguit la victòria que posa una distància de punts definitiva amb el Sallent, que seria el primer equip en posicions per disputar la fase de permanència. El CTT Olot es manté cinquè, però allunyat de les posicions privilegiades de la taula.

A les categories provincials, el CTT Olot de Primera ha aconseguit una nova victòria a la pista del CTT Torrella amb un ample resultat de 0 a 6. Aniol Hormigón(2), Víctor Flores(2) i Andreu Bravo(2) han signat un enfrontament excel·lent i l’equip manté amb fermesa el pols amb el primer i segon classificat per aconseguir l’ascens a preferent.

A segona, malauradament, l’equip ha sumat una nova derrota a la pista del CTT Blanes per 4 a 2 amb la tripleta formada per Joel Hernández(1), Stefan Racolciuc i Sergi Hernández(1).

Joel Hernández arriba a quarts de final del Circuit Sènior Gironí

A la quarta fase d’aquesta prova que s’ha disputat a La Bisbal d’Empordà, Joel Hernández s’ha classificat pel quadre final després de quedar en primera posició del seu grup cedint només un onze en tots els enfrontaments. A vuitens també ha aconseguit el triomf, però a quarts de final ha estat eliminat de la competició. Hernández ha mostrat la seva satisfacció en quedar entre els vuit primers classificats en una competició on hi ha participat una cinquantena de palistes de les terres gironines.

Feu un comentari