L’equip de Primera Provincial no afluixa i vol aconseguir l’ascens

Es presentava una jornada complicada, el Santa Cristina d’Aro “A” visitava la pista del CTT Olot i la falta d’efectius amb la marxa momentània d’Hormigón a la Tercera Divisió posaven contra les cordes a un equip que necessita victòries i més victòries per assolir l’objectiu de la temporada que no és altre que aconseguir una de les dues places d’ascens a Preferent. Enric Llagostera(2), president del CTT Olot, ha disputat el seu primer enfrontament aquesta temporada i ho ha fet amb dues ajustades victòries per 3 jocs a 2 cadascuna que han ajudat a l’equip a aconseguir el triomf juntament amb els punts d’Andreu Bravo(2) i Nico Moliné(1) amb un marcador final de 5 a 1. L’equip es manté viu en el pols amb el Palafrugell i el Girona per encapçalar la part alta de la classificació.

L’equip de segona ha estat derrotat a casa pel Santa Cristina d’Aro “A” de manera clara amb un resultat de 0 a 6 i una alineació formada per Miquel Berbel, Sergi Hernández i Stefan Racolciuc.

Quatre derrotes a Nacional

Aquest cap de setmana s’ha disputat la dissetena jornada a les lligues nacionals de tennis taula amb mals resultats pel CTT Olot.

A la categoria d’or del tennis taula estatal, el CTT Olot Gabinet Permar ha visitat la pista d’un l’Hortitec Alzira TT que s’ha reforçat amb jugadors d’alt nivell i on ha encaixat una derrota per 4 a 1. Diogo Pinho(1), Diogo Silva i Arnau Pons no han estat lluny d’aconseguir alguna cosa més, però el nivell dels locals per afrontar aquest últim tram de temporada ha estat clau en el desenvolupament del partit. Ara mateix, els olotins són vuitens, a només un punt del primer equip en descendir. A cinc jornades de finalitzar la lliga, la disputa per sortir de la zona perillosa es preveu aferrissada i tot està encara per decidir. En la propera jornada, el CTT Olot rep a l’Irún, un dels equips en zona europea i que tot i la seva aparentment còmode cinquena posició, no te assegurada, encara, la permanència a la superdivisió al cent per cent.

A la Divisió d’Honor, el CTT Olot EIO es complica la permanència en perdre amb un clar 0 a 6 a casa davant un dels rivals directes, el Tennis Taula Cassà. Marc Caymel, Arnau Roca i Jordi Dot han tingut poques opcions davant un experimentat rival que ha vingut a la pista olotina amb tota la seva artilleria i decidit a salvar la categoria com més aviat millor. L’equip olotí es manté en desena posició (la primera en descendir) empatat a catorze punts amb el Badalona, amb qui es veurà les cares d’aquí dues jornades en un enfrontament clau per la continuïtat a la categoria de plata de tennis taula.

El CTT Olot Transports Escapa de la Primera Divisió s’ha desplaçat a la pista del Blanxart Xaloc Olesa, segon classificat de la categoria, i ha sortit derrotat amb un clar 6 a 0 final al marcador. Els olotins han presentat una alineació molt jove, amb el debut de Ferran Abusà a la categoria, el ja jugador consolidat Arasbhir Singh, i l’entrenador del club Oriol Puigmal. El nivell dels locals, però, no ha deixat desplegar les eines de la tripleta olotina i l’enfrontament s’ha resolt de manera clara i ràpida. El CTT Olot continua vuitè a la classificació i mantenint la distància de sis punts amb el primer equip de la zona de descens.

A la Tercera Divisió, el CTT Olot Faibo ha viatjat a Sabadell per disputar el seu enfrontament contra el Club Natació Sabadell on el marcador final ha estat de 5 a 1 a favor dels locals. El jove Aniol Hormigón s’ha estrenat a la categoria competint de manera excel·lent en els seus dos cara a cara i embutxacant-se, fins i tot, l’únic punt dels olotins. Joan Toledo i Edu Coba no han acabat de trobar la manera de desplegar el seu joc i han acabat cedint en els seus respectius enfrontaments. A cinc jornades per acabar la fase regular, el CTT Olot segueix en cinquena posició i la permanència matemàtica a tocar.

Feu un comentari