Edgar Venegas aconsegueix una medalla de plata als Campionats de Catalunya de Joves

Durant les vacances escolars de Setmana Santa s’han disputat a Sabadell les diferents proves dels Campionats de Catalunya de Joves on hi han participat set palistes del CTT Olot. Edgar Venegas, en la categoria de dobles masculins sub-21, ha aconseguit una meritòria segona posició fent parella amb el jugador de l’Hospitalet de Llobregat Nazarii Kishchuk. A la prova individual, Venegas ha cedit als quarts de final davant Eric Cintas, que ha acabat ocupant la segona posició del podi.

A la categoria cadet, el CTT Olot ha presentat un equip format per Arashbir Singh, Ferran Arbusà i Stefan Racolciuc, però no ha pogut guanyar cap dels tres partits de la fase de grups i, per tant, no ha pogut passar al quadre final. Als individuals, Arbusà ha quedat segon del seu grup guanyant 3 dels 4 enfrontaments, però sense opció a accedir al quadre eliminatori, ja que només hi podien passar els primers classificats. Singh, en canvi, ha quedat en la primera posició vencent en tots els cara a cara, però finalment ha quedat eliminat per l’exjugador olotí Ferran Paredes als setzens de final. Finalment, als dobles masculins, Singh i Arbusà han passat la primera ronda i han caigut eliminats als vuitens de final.

Aniol Hormigón, Nico Moliné i Sergi Hernández han estat els encarregats de defensar l’equip del CTT Olot en la categoria alevina, però no han pogut passar de la fase de grups a causa d’un triple empat que els ha deixat fora de les places d’accés al quadre final. A la prova individual, Moliné s’ha quedat a les portes d’accedir a les eliminatòries en quedar en segona posició del seu grup i Hormigón, que tenia accés directe a la fase final, ha estat derrotat a la primera ronda. En dobles masculins, la parella Moliné i Hormigón ha arribat fins als vuitens de final i, finalment, en dobles mixtes Hormigón ha fet parella amb la jugadora del CTT Cambrils Oumnia El Mouhmouh arribant fins als quarts de final.

Feu un comentari