El CTT Olot Gabinet Permar aconsegueix una victòria importantíssima a la pista de l’Alicante TM

En un dels millors partits de la temporada a fora de casa, la tripleta formada per, Yaroslav Zhmudenko(2) Diogo Pinho(2) i Arnau Pons va aconseguir 3 punts d’or davant l’Alacant TM. Diogo Pinho va guanyar a Diego Lillo per (3-1) en el primer encontre. Tot seguit Yaroslav Zhmudenko guanyava a Marc Miró per (3-0). Arnau Pons no va poder puntuar davant Haruki Michihiro i va perdre per (0-3). En un disputat i emocionant duel, Yaroslav Zhmudenko va poder vèncer a Diego Lillo per (3-2). Amb l’empat assegurat, Diogo Pinho va sortir a buscar la victòria davant del japonès Michihiro que va aconseguir per (3-1). Amb aquest resultat de 4-1 a favor del CTT Olot la permanència a la màxima categoria està més a prop i l’equip es situa 6è, en posicions europees i a 4 punts i average guanyat, davant el primer equip en posicions de descens.

A Divisió d’Honor, derrota clara del CTT Olot EIO davant el Sosmatic Badalona per 0 – 6. L’alineació formada per Marc Caymel, Arnau Roca i Oriol Puigmal no van poder fer res davant del rival. La permanència de l’equip a Divisió d’Honor és gairebé impossible doncs es troben a la 10a posició.

A Primera Nacional el CTT Olot Transports Escapa no va poder desplegar un bon joc a la pista del Charlotte’s Grill Badalona
i va perdre per 5-1. L’alineació va estar formada per Edu Coba, Edgar Venegas i Arashbir Singh(1).  Tot i la derrota, la permanència matemàtica està només a una victòria.

A Tercera Nacional victòria del CTT Olot Faibo a la pista del cuer Falcons Smatsa Agora Group amb el debut del jove Nico  Moliné a aquesta categoria (2 – 4). Alineació: Joan Toledo(2), Nico Moliné i Ferran Arbusà(2). L’equip segueix sumant victòries i es manté a la cinquena posició.

Gran victòria a Primera Provincial del CTT Olot per 6 – 0 davant el fins ara segon classificat el CTT Palafrugell “A”. Amb aquest triomf l’equip es situa segon i en posició d’ascens.  Alineació: Víctor Flores(2), Andreu Bravo(2) i Marc Costa(2).

L’equip de Segona Provincial del CTT Olot va caure derrotat davant el CTT Torroella “B” a casa per 2 – 4
L’alineació va estar formada per Sergi Hernández, Joel Hernández(2) i Stefan Racolciuc.Feu un comentari