La permanència matemàtica haurà d’esperar

El CTT Olot Gabinet Permar de la Superdivisió Masculina de tennis taula, ha sofert una clara derrota a casa davant el Visit Pontevedra per 1 a 4, que aplaça la celebració per a la permanència almenys una jornada més. El bon joc dels gallecs i tant el desencert dels olotins com petits detalls de mala fortuna han estat determinants en un enfrontament on tres dels cinc cara a cara s’han resolt en el cinquè onze a favor dels gallecs i on només Yaroslav Zhumdenko(1) ha pogut puntuar. L’alineació de l’Olot l’han completada Niagol Stoyanov i Arnau Pons. Amb aquesta derrota i l’empat de l’Alicante TM a la pista de l’Alzira, els olotins ho continuen tenint a tocar i només aconseguint un punt dels quatre que queden en joc en tindrien prou.

A la Divisió d’Honor, el CTT Olot EIO ha visitat la pista del CETT Esparreguera i ha estat vençut clarament amb l’ampli resultat final de 6 a 0. La tripleta olotina ha estat formada pel jugador de Tercera Divisió, Joan Toledo, i els palistes Jordi Dot i Arnau Roca. Amb aquesta derrota el CTT Olot diu adéu a la Divisió d’Honor, ja que matemàticament no té la possibilitat de sortir de la zona de descens en les dues jornades restants.

El CTT Olot Transports Escapa de la Primera Divisió també ha patit una clara derrota a casa davant el TT Torelló per 0 a 6. Oriol Puigmal, Arashbir Singh i Edgar Venegas no han pogut fer res davant un equip que lluita per la permanència. En aquesta lliga, l’Olot es manté en la novena posició, fora de la zona de descens, però malauradament el descens del segon equip de la Divisió d’Honor farà que aquest també descendeixi a la Segona Divisió Nacional.

Finalment, a la Tercera Divisió tampoc no ha estat possible una victòria que s’ha escapat per ben poc. En la visita del CTT Ripoll, el CTT Olot Faibo ha forçat l’enfrontament de dobles, però ha acabat cedint davant un equip que lluita pel campionat i per accedir a la fase d’ascens a la Segona Divisió. Jordi Tor(1), Ferran Arbusà(1) i Edu Coba(1) han desplegat un potent joc i han protagonitzat un enfrontament ple d’emoció que justifica la permanència aconseguida fa dues jornades. L’equip es manté cinquè a la taula classificatòria i continuarà lluitant per mantenir-s’hi fins al darrer enfrontament.

Feu un comentari