Nico Moliné, Campió Aleví de la setena fase de l’Open Girona

Un total de nou palistes del club olotí s’han desplaçat aquest cap de setmana a La Bisbal d’Empordà per disputar les diferents categories del campionat.

A la categoria benjamina, tant Jan Roura com Èric Rigat han quedat tercers dels seus respectius grups i no han pogut avançar al quadre eliminatori final. Tot i això, en el quadre de consolació, Rigat ha estat un dels semifinalistes i Roura ha perdut a la final.

En l’alevina, Nico Moliné ha assolit la posició més alta del podi després de classificar-se com a primer de grup i no cedir en cap dels cara a cara disputats. Els jugadors Sergi Hernández i Julià Vilà s’han classificat per al quadre final en quedar en la segona posició dels seus grups. Hernández ha arribat fins a les semifinals i Vilà ha estat eliminat a la fase de quarts de final. Miquel Berbel, tercer al seu grup, i Guerau Costa, quart, han competit al quadre de consolació en el qual Berbel ha estat derrotat a la final i Costa a les semifinals. Oriol Juvinyà, cinquè del seu grup, ha quedat fora dels quadres finals.

Finalment, el sènior Joel Hernández, tot i plantar cara en tots els enfrontaments, ha quedat en tercera posició d’un grup molt complicat i ha estat derrotat a primera ronda del quadre eliminatori.

L’equip de Segona Provincial es retroba amb la victòria

Després de diverses jornades sense fer-ho, el CTT Olot de segona territorial ha aconseguit la victòria a la pista del CTT Torroella A amb un clar resultat de 0 a 6. Joel Hernández(2), Stefan Racolciuc(2) i Sergi Hernández(2) ha estat la tripleta encarregada d’endur-se els dos punts del triomf cap a la capital garrotxina.

Feu un comentari