Som i serem de Súper una temporada més!

El CTT Olot Gabinet Permar ha aconseguit aquest cap de setmana la permanència matemàtica a la Superdivisió Masculina de tennis taula i fins i tot lluitarà en l’últim enfrontament per accedir a places de competició europea. Yaroslav Zhmudenko(2), Diogo Pinho(1) i Arnau Pons(1) han estat els encarregats de segellar aquesta permanència a la pista del darrer classificat, el Collado Mediano, vencent amb un resultat d’1 a 4. Amb aquesta victòria, els olotins se situen setens a la taula classificatòria i fora, de moment, de les places que donen accés a les competicions europees. La propera i última jornada, reben la visita del CER L’Escala en un derbi gironí on cap dels dos equips patiran per no descendir, però sí per una plaça continental. Tal com va passar a l’anada, es preveu una gran assistència de públic per presenciar el segon derbi gironí de la màxima categoria de tennis taula.

A la Divisió d’Honor, el CTT Olot EIO ha trencat la seva ratxa de derrotes en un enfrontament a casa davant el Termotour Calella per 4 a 2. Jordi Dot(1), Arnau Roca(2) i Adrià Pommier(1) ha estat la tripleta encarregada de deixar els dos punts a casa.

El CTT Olot Transports Escapa de Primera Divisió, ha encaixat una nova derrota a la pista del Centre Natació Mataró per 6 a 0. L’alineació ha estat formada, en aquest cas, per Oriol Puigmal, Edgar Venegas i Arasbhir Singh. L’equip, que ja sap que la temporada vinent competirà a la Segona Divisió, se situa en novena posició, a una victòria del primer equip en zona de descens i l’average perdut.

L’equip de Tercera Divisió, el CTT Olot Faibo, ha confirmat la cinquena posició definitiva en guanyar per 2 a 4 a la pista del CTT Sant Quirze del Vallès, rival directe a la classificació. Els olotins Jordi Tor(2), Joan Toledo(2) i Ferran Arbusà, confirmen el seu bon estat de forma vencent en una de les pistes més complicades de la categoria.

Els dos equips de provincial han rebut la visita del CTT La Bisbal i han aconseguit la victòria amb idèntic resultat. A Primera, Nico Moliné(1), Víctor Flores(2) i Andreu Bravo(1) segueixen sumant victòries amb l’objectiu d’aconseguir una de les dues places d’ascens a la lliga Preferent.

A Segona, Sergi Hernández(1), Joel Hernández(2) i Miquel Berbel(1) han aconseguit la cinquena victòria de la temporada per mirar d’allunyar-se de les darreres posicions de la taula.

Feu un comentari