Amb pas ferm cap a Preferent

Nova jornada de lliga pels equips del CTT Olot de les categories provincials als que encara manquen quatre enfrontaments per acabar la lliga. L’equip de primera ha aconseguit una nova victòria a casa davant el CTT Vilablareix “B” amb un ample resultat de 6 a 0 i segueix en la lluita per aconseguir una plaça per disputar la lliga Preferent la temporada vinent. La tripleta formada per Marc Costa, Andreu Bravo i Nico Moliné no han donat cap opció al rival i ja pensen en el cara a cara contra el segon classificat, el Palafrugell “A” del proper dia 23 de maig.

El CTT Olot de segona, en canvi, no ha pogut superar al Bàscara i ha caigut per 2 a 4 amb una alineació formada per Sergi Hernández(1), Joel Hernández(1) i Miquel Berbel.

Arashbir Singh, Campió de l’Open Catalunya en categoria Cadet ‘A’

Aquest cap de setmana també s’ha disputat la tercera fase de l’Open Catalunya, on hi han participat quatre palistes del CTT Olot. Arashbir Singh, en la categoria Cadet ‘A’, ha aconseguit pujar a la posició més alta del podi sense cedir en cap dels cara a cara que ha disputat. En la mateixa categoria, Ferran Arbusà, ha estat enquadrat en un grup molt difícil i no l’ha pogut superar quedant en tercera posició, però desplegant un bon joc com ho ha fet durant el final d’aquesta temporada. A la categoria Aleví ‘A’, Nico Moliné ha encapçalat el seu grup i ha passat directament als quarts de final, on ha estat derrotat pel finalment campió de la categoria. Finalment, Jordi Dot, al sènior ‘A’, no ha pogut passar de la fase de grups essent derrotat en els seus tres enfrontaments.

Feu un comentari