Doble derrota a Provincial

Els dos equips de les categories provincials del CTT Olot han rebut aquesta jornada el Tramuntana Figueres, que s’ha endut els dos enfrontaments amb resultats de 3 a 4 a primera i 1 a 5 a segona. A primera provincial, la victòria ha estat a tocar per l’equip olotí, que ha tingut un 3 a 1 favorable al marcador, però finalment els empordanesos han pogut capgirar el marcador i vèncer en l’enfrontament definitiu de dobles. Marc Costa(2), Andreu Bravo i Nico Moliné(1) no han estat desencertats, però l’experiència de l’equip rival ha acabat marcant la diferència. Les opcions per accedir a les places d’ascens a Preferent es compliquen una mica després d’aquesta derrota, però encara no hi ha res perdut.

A Segona, pel CTT Olot només ha pogut puntuar Joel Hernández(1) en un enfrontament sense massa història. Els de Figueres han col·locat ben aviat el 0 a 3 al marcador, cosa que deixava molt difícil la remuntada olotina. L’alineació l’han completada Stefan Racolciuc i Sergi Hernández.

Feu un comentari