Finalitza la temporada… amb sorpreses i novetats

S’ha acabat una temporada històrica pel club olotí de tennis taula. El CTT Olot Gabinet Permar ha disputat enguany, per primera vegada a la història, la màxima categoria de tennis taula estatal. No ha estat fàcil, la lluita per evitar les posicions de descens ha estat aferrissada i ha involucrat, fins i tot, els equips que jornada rere jornada ocupaven les posicions de l’Europe Cup, la segona competició europea. Finalment, l’equip olotí ha quedat en la setena posició beneficiat per un triple empat i l’average aconseguit amb l’Irún Leka Enea, vuitè, i el San Sebastian de los Reyes, que ha acabat en novena posició.

El darrer encontre, que ha suposat el segon derbi gironí de Súper de la història, se l’ha tornat a endur el CER Robin Hat Prisco l’Escala amb un resultat de 2 a 4. Amb els dos equips havent fet els deures per aconseguir la permanència en les jornades anteriors, la victòria en aquest enfrontament garantia un bitllet per accedir a l’Europe Cup. Diogo Silva(2), Marc Caymel i Marco Rech han estat els encarregats d’intentar aconseguir la fita, però el potencial i l’experiència dels empordanesos no ho ha permès i el CER L’Escala ha pogut assegurar-se una plaça per l’esmentada competició europea.

Però el CTT Olot també serà equip de l’Europe Cup!

Tot i quedar fora de les primeres sis posicions, el CTT Olot Gabinet Permar tindrà dret a participar a l’Europe Cup amb molta probabilitat a causa de la normativa establerta per la Federació Espanyola de Tennis Taula i que dicta que els equips que vulguin participar-hi hauran d’haver disputat la Copa del Rei la temporada anterior. Per aquesta raó i havent-hi el cas d’un dels sis primers equips que no va disputar-la, el CTT Olot tindria dret a obtenir la seva plaça.

L’equip es reforça amb el fitxatge de Damien Provost

El jugador provinent de l’Universidad de Burgos, Damien Provost, amb un percentatge de victòries de nou de cada deu enfrontaments, és la primera gran pedra del projecte del CTT Olot Gabinet Permar per a la pròxima temporada.

Dues derrotes i tres victòries en la darrera jornada a les categories inferiors

A la Divisió d’Honor, el CTT Olot EIO, en el seu desplaçament a la pista de Les Borges General d’Olis ha estat derrotat per 2 a 4 amb una tripleta formada per Arnau Roca(1), Edgar Venegas(1) i Jordi Dot. L’equip ha acabat en la desena posició i, per tant, descendirà a la Primera Divisió la propera temporada.

El CTT Olot Transports Escapa de la Primera Divisió ha rebut la visita del darrer classificat, el Termotour Calella, i ha acabat la temporada amb una derrota per 2 a 4. Ferran Arbusà(1) mostrant un gran nivell de joc, i els ja recurrents a la categoria Arashbir Singh i Oriol Puigmal(1) no han aconseguit imposar-se en cap moment del partit i tot i no quedar en posicions de descens, l’equip competirà a la Segona Divisió la temporada vinent a causa del descens del segon equip olotí.

A la Tercera Divisió, el CTT Olot Faibo ha derrotat a la seva pista el CTT Els Amics Terrassa per 2 a 4. Joan Toledo(1), Jordi Tor(2) i Albert Gràcia(1) han començat l’encontre perdent per 2 a 0, però han aconseguit imposar el seu joc i s’han endut els dos punts de la victòria cap a casa. L’equip ha acabat la lliga cinquè, empatat a punts amb el quart classificat.

A les categories Provincials de Primera i Segona, els dos equips han rebut la visita del CTT Santa Cristina d’Aro “B” i els enfrontaments s’han saldat amb doble victòria olotina per 5 a 1 i 4 a 2 respectivament. A Primera, Víctor Flores(2), Nico Moliné(1) i Marc Costa(2) no han donat opció al rival i es mantenen, a falta de cinc jornades per acabar la lliga, en la lluita per aconseguir una de les dues places d’ascens a la categoria Preferent.

A Segona, Stefan Racolciuc(1), Joel Hernández(2) i Miquel Berbel(1) han aconseguit la tercera victòria consecutiva i es mantenen en la dotzena posició de la taula.

Feu un comentari