L’equip de Primera Provincial pren el segon lloc

Bones notícies pel CTT Olot de Primera Provincial, que ha aconseguit dues victòries aquest cap de setmana, una d’elles molt important pels objectius de l’equip. El primer enfrontament s’ha disputat a la pista del CTT Palafrugell “A”, equip que s’ubicava a la segona plaça de la classificació a l’inici de la jornada, i els olotins han aconseguit un resultat favorable de 2 a 4. La tripleta formada per Víctor Flores(2), Andreu Bravo(1) i Nico Moliné(1) ha aconseguit, així, robar la segona posició de la taula a l’equip rival, que donaria el dret a pujar a Preferent en finalitzar la lliga.

El segon enfrontament ha estat a la pista del CER L’Escala on els olotins han aconseguit una nova victòria per 1 a 5 amb l’alineació formada per Flores(2), Bravo(1) i Moliné(2).

A Segona, el partit de la jornada ha estat a la pista d’un CER L’Escala que s’ha endut l’enfrontament amb un resultat de 4 a 2. Joel Hernández(1), Miquel Berbel i Stefan Racolciuc(1) ho han lluitat fins al final, però no ha estat possible sumar els dos punts de la victòria.

Nico Moliné, plata al Top-8 Gironí

Aquest cap de setmana també s’ha disputat el campionat Top­-8 de la província de Girona en les diferents categories. Nico Moliné ha participat en la categoria Aleví i ha aconseguit una meritòria segona posició després de perdre només un dels enfrontaments dels set disputats, concretament només ha cedit davant el campió de la categoria.

Diogo Pinho Campió del VII Open Internacional Ciutat de Girona

El jugador del primer equip del CTT Olot s’ha endut la medalla d’or de la categoria Absoluta del campionat, després de desfer-se de jugadors com Rasheed Balogun a les semifinals, del company d’equip Jordi Dot a quarts de final i d’Oriol Monzó a la final. Per la seva banda, Arnau Pons ha aconseguit arribar a les semifinals després de desfer-se de Ferenc Piotr a quarts, però ha estat eliminat pel finalista Monzó. Jordi Dot també ha participat a la categoria de Veterans, però tampoc no ha pogut passar dels quarts de final.

El CTT Olot Gabinet Permar ja té els dos nous rivals de la Superdivisió d’honor

Després dels descensos del Borges i del Collado Mediano, tocava saber quins serien els equips que pujarien a la màxima categoria del tennis taula espanyol. Aquest cap de setmana s’han disputat les fases d’ascens i els equips que han aconseguit la fita són el SantJosep.net – Sant Jordi i el CTM Linares. Des del club, no volem tancar aquestes línies sense felicitar aquests dos nous equips a la categoria.

Feu un comentari