El C.T.T. Olot i els seus jugadors s’emporten tres bronzes als Campionats de Catalunya Absoluts

Aquest cap de setmana s’han disputat a la localitat gironina de Bàscara les diferents proves dels Campionats de Catalunya Absolut i Adaptat i el CTT Olot hi ha tingut representació en les proves masculines absolutes d’equips, dobles i individuals.

En la prova per equips, la tripleta formada pels dos jugadors del primer equip olotí, Diogo Pinho i Arnau Pons, acompanyats per Jordi Dot, ha aconseguit la tercera posició després de passar la fase de grups com a primers classificats i vèncer al CETT Esparreguera a quarts de final per 3 a 2. Finalment, l’equip ha estat derrotat a les semifinals pel Club Natació Sabadell amb un resultat de 2 a 3.

Als dobles, la parella formada per Arnau Pons i el jugador del Tramuntana Figueres Sergi Grau, ha pujat al podi també en tercera posició després de passar les rondes de setzens, vuitens i quarts de final per, finalment, caure a l’últim pas abans de la final davant Joan Masip i Norbert Tauler del CTT Borges. Jordi Dot i el jugador del Sallent, Josep Armengol, no han pogut passar de la primera ronda eliminatòria.

Finalment, als individuals, Arnau Pons ha aconseguit el bronze protagonitzant un molt bon campionat desfent-se a setzens de final d’Oriol Monzó, a vuitens d’Iker González i a quarts de Luca Khidasheli. Tot i el bon nivell del jugador del CTT Olot, a les semifinals s’ha trobat amb Joan Masip, que ha acabat vencent per un ajustat 3 a 2 i enduent-se, posteriorment, la medalla d’or del campionat. Jordi Dot, per la seva banda, ha aconseguit passar la ronda de grups com a primer classificat, però als setzens ha estat derrotat per Álvaro Berreneche del CTT Olesa.

Nova victòria de l’equip de Primera

Aquest divendres també s’ha disputat la penúltima jornada de la lliga de Primera Territorial i el CTT Olot ha aconseguit una nova victòria davant el TT Cassà per 5 a 1. Andreu Bravo(1), Nico Moliné(2) i Víctor Flores(2) han encarrilat l’enfrontament de manera ràpida, sense donar opció al rival i deixen a l’equip a un sol pas d’aconseguir una de les dues places que donen accés a la lliga Preferent.

A la Segona Territorial, el CTT Olot també ha rebut la visita del TT Cassà i ha estat derrotat per 5 a 1 amb una alineació formada per Joel Hernández(1), Miquel Berbel i Stefan Racolciuc.

Feu un comentari