El CTT Olot, nou equip de Preferent Territorial

Feia falta la darrera victòria de l’equip de Primera Territorial per assegurar l’objectiu de l’ascens a Preferent i així va ser. El CTT Olot va vèncer aquest passat divendres a la pista del CTT Campllong per 2 a 4 amb l’alineació formada per Víctor Flores(2), Miquel Berbel(1), debutant a la categoria sumant una importantíssima victòria, i Nico Moliné(1). Amb aquest resultat, l’equip assoleix la segona posició definitiva de la taula classificatòria que dona accés directe a la màxima categoria provincial.

Per altra banda, el CTT Olot de Segona, també ha aconseguit una ajustada victòria per 3 a 4 a la pista del TT Girona en la darrera jornada de lliga amb una tripleta formada per Oriol Juvinyà, Joel Hernández(2,5) i Sergi Hernández(1,5). L’equip queda en la dotzena posició de la taula classificatòria.

Feu un comentari